Με αλλαγές ο Παναιτωλικός

Με αρκετές αλλαγές θα παραταχθεί ο ήδη αποκλεισμένος από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας, Παναιτωλικός στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Με αρκετές αλλαγές θα παραταχθεί ο ήδη αποκλεισμένος από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας, Παναιτωλικός στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Οι Αγρινιώτες βρίσκονται στην τελευταία θέση του 8ου ομίλου χωρίς βαθμό και έτσι ο Μάκης Χάβος αποφάσισε να ξεκουράσει παίκτες εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι άφησε εκτός αποστολής τους Ράφαελ, Μπεχαράνο, Βιγιαφάνιες, Μαρτίνες και Φωτάκη, ενώ εκτός έμειναν και οι τραυματίες Καλογέρης, Μορένο και
Θεοδωρίδης, οι οποίοι την Τετάρτη έκαναν ατομικό.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Αγρινίου στη σημερινή προπόνηση χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και ακολούθησαν το πρόγραμμα. Το πρώτο έκανε ασκήσεις τεχνικής με μπάλα (passing game), ασκήσεις ταχύτητας – ταχυδύναμης, και παιχνίδια υψηλής έντασης σε περιορισμένο χώρο, ενώ το δεύτερο, ασκήσεις τεχνικής με μπάλα, επιταχύνσεις, στατικές φάσεις, τακτική και παιχνίδια σε περιορισμένο χώρο.

Μετά το τέλος της προπόνηση ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία βρίσκονται οι: Κουτρομάνος, Κέβιν, Κωνσταντινόπουλος, Κούσας, Άλβες, Κάπελ, Χαντάκιας, Μαλεζάς, Γοδόι, Μήλιος, Στεφανάκος, Μύγας, Ετζενγκέλε, Κολοβούρης, Ζαρκάδας, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλείου, Ρουμπουλάκου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.