Ζημιά από τα… Χανιά!

Ο Ολυμπιακός Βόλου έκανε το καθήκον του παίρνοντας διπλό επιπέδου Σούπερ Λιγκ στο Αγρίνιο με 2-0 επί του Παναιτωλικού, ωστόσο ο πόντος των Χανίων, άφησε τους Βολιώτες εκτός Κυπέλλου.

Ο Ολυμπιακός Βόλου έκανε το καθήκον του παίρνοντας διπλό επιπέδου Σούπερ Λιγκ στο Αγρίνιο με 2-0 επί του Παναιτωλικού, ωστόσο ο πόντος των Χανίων, άφησε τους Βολιώτες εκτός Κυπέλλου.


Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στο ντεμπούτο του στον πάγκο των ερυθρολεύκων, είδε την ομάδα του να είναι αρκετά καλύτερη από τον αποκλεισμένο Παναιτωλικό.


Το δυνατό σουτ του Μπιτάνγκ έξω από την περιοχή έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους στο 16′, με τον Μαλεζά να αποτυγχάνει με κεφαλιά λιγο αργότερα (20′) να ισοφαρίσει.


Το 0-2 ήρθε στο 34′ από τον Διαμαντόπουλο. Ο σκόρερ εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Θέου που έφυγε στην κόντρα και χωρίς πρόβλημα από κοντά διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του.


Το δεύτερο 45λεπτο, κύλησε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις, με τον Ολυμπιακό να κρατά άνετα το προβάδισμά του, που του έδωσε την πρώτη του νίκη στον όγδοο όμιλο του Κυπέλλου, αλλά όχι την πρόκριση τελικά.


Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Κουτρουμάνος, Κούστας (46΄ Κάπελ), Μαλεζάς, Ρουμπουλάκου, Γοδόι (46΄ Ετζενγκέλε), Κωνσταντινόπουλος, Παπουτσογιαννόπουλος, Μύγας, Μήλιος, Βασιλείου (62΄ Αλβες).

Ολυμπιακός Βόλου (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Κολίτσι, Ζέρης, Μαργαρίτης, Μπάρμπας, Γιαλούσης, Ρόκας, Κορνελάτος (46΄ Μαρτίνες), Μπιτάνγκ (87΄ Καρράς), Νικολιάς, Θέος (64΄ Μακρυδημήτρης), Διαμαντόπουλος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.