Κι άλλη γκολάρα ο Τασουλής! (vid)

Για το πρώτο ματς της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος ο Αστέρας Τρίπολης πέρασε από τα Χανιά επικρατώντας με 1-0 χάρη σε νέο υπέροχο γκολ του Τασουλή.

Στο ματς με τη Λαμία για το πρωτάθλημα, ο Χρήστος Τασουλής πέτυχε ένα ονειρικό γκολ στο 51ο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης. Τρεις μέρες αργότερα, στα Χανιά, για το Κύπελλο απέναντι στον Πλατανιά πέτυχε ένα παρόμοιας ομορφιάς γκολ και πάλι στο 51ο λεπτό.

Από τη γωνία της μεγάλης περιοχής στο κλειστό γάμα σούταρε δυνατά και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Μαντζάρη. Ο Αστέρας ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και είχε ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλα γκολ, ενώ ο Πλατανιάς λίγο έλειψε να φτάσει στην ισοφάριση με κάποιες ευκαιρίες στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα.

Το 1-0 ωστόσο σημάδεψε τις προσπάθειες των δύο ομάδων με τους Αρκάδες να αποκτούν προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Μαντζάρης, Ραχμάν, Νιαυραδάκης (65′ Καραγκούνης), Τσαμούρης, Σάαντο, Μποτσέτι, Παπουτσογιαννόπουλος (65′ Νέιρα), Λεωνιδόπουλος, Μιγκέλ, Νίλι, Παπαδόπουλος (76′ Λουκίνας).   

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Μιχαήλ, Κώτσιρας (76′ Ριέρα), Παναγιώτου, Αντζουλάς, Ιγκλέσιας (17′ Τασουλής), Μπελόκ, Μπόρχα Φερνάντεθ, Σίτο, Κρέσπι (65′), Χαουρέγκι. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.