Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Παιχνίδι δίχως “χθες”

Όλα ξεκινούν σχεδόν από το μηδέν για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στον σπουδαίο ημιτελικό ουσίας και γοήτρου!

Όλα ξεκινούν σχεδόν από το “μηδέν” για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στον επαναληπτικό ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Ο ΠΑΟΚ έχει ισχνό προβάδισμα από το γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες στο 3-2 του πρώτου ματς, ενώ ο Ολυμπιακός έχει ως προίκα το διπλό σκοράρισμα στην Τούμπα.

Για τις δύο ομάδες το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για διαφορετικούς λόγους. Λίγη σημασία έχει αν ο Ολυμπιακός “εξαφάνισε” τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των πλέι οφ στην Τούμπα, για να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη μετά την καραντίνα. Τώρα ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει έναν πολύ διαφορετικό Δικέφαλο, καθώς για τους Θεσσαλονικείς είναι το ματς της σεζόν, όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογική κατάσταση στη Super League. 

Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να υπολογίζει 100% στον Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος βρέθηκε αρχικά στην 25μελή αποστολή, ωστόσο θα κριθεί την τελευταία στιγμή αν θα πάρει θέση στην ενδεκάδα, τον πάγκο ή την εξέδρα. Πιθανότερο είναι το δεύτερο, ως χρυσή εφεδρεία του Μαρτίνς, για να περάσει στο ματς ανάλογα με την εξέλιξη του.

Οι Πειραιώτες δεν θα αλλάξουν το 4-3-3 που τους πηγαίνει “τρένο” μέχρι στιγμής στα πλέι οφ. Το μοναδικό ερωτηματικό είναι γύρω από τον ποιο παίκτη θα πάρει τη θέση του Ματιέ Βαλμπουενά στο αρχικό σχήμα. Με βάση την απόδοση των παικτών στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ο Μάξι Λοβέρα έχει το ξεκάθαρο προβάδισμα, έναντι Φορτούνη και Ραντζέλοβιτς. Τίποτα δεν αποκλείεται όμως για τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος αρέσκεται σε κινήσεις αιφνιδιασμού σε σημαντικά ματς.

Έτσι ο Μαρτίνς αναμένεται να ξεκινήσει με τους Σα, Ομάρ, Τσιμίκα, Σεμέδο, Μπα, Μπουχαλάκη, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Μασούρα, Λοβέρα και Ελ Αραμπί.

Είναι μια πρόκριση που οι φίλοι του Ολυμπιακού θέλουν να αφιερώσουν στον μεγάλο εκλιπόντα Νίκο Αλέφαντο, ο οποίος συνέδεσε το όνομα του με το πάθος για την “ερυθρόλευκη” φανέλα. Θα είναι μια από τις πιο εκκωφαντικές “σιγές” στο άδειο Καραϊσκάκη, στη μνήμη του πλέον αυθεντικού ποδοσφαιρανθρώπου των ημερών μας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – “Γεια σου ρε Αλέφαντε”: Η ιστορία ενός τραγουδιού στη Nova


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.