Οι σκόρερ του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ μίλησαν για την επιστροφή στον τελικό κυπέλλου!

Ο Γιώργος Μασούρας και ο Μαντί Καμαρά σκόραραν για το 2-0 του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ, που έστειλε τους Πειραιώτες στον τελικό του κυπελλου Ελλάδας. Διαβάστε τι δήλωσαν μετά το φινάλε του παιχνιδιού. 

Μασούρας: “Οι συμβουλές του Μαρτίνς”

Για την πορεία του Ολυμπιακού μετά την καραντίνα:

“Είναι πολύ θετικό που ξεκινήσαμε τόσο καλά μετά την επανέναρξη, είναι δύσκολο για όλες τις ομάδες και αυτό που έχουμε κατορθώσει, να μπούμε σοβαροί σε όλα τα παιχνίδια, είναι πολύ σημαντικό, για να μπορέσουμε να βρούμε τον ρυθμό που είχαμε προ κορωνοϊού”.

Για τη συνεργασία με τον Καμαρά:

“Γι’ αυτές τις μπαλιές μου έχει πει ο προπονητής μου να τις ακολουθώ πάντα, ο Καμαρά το γνωρίζει αυτό και κάνει συχνά παράλληλες σέντρες, κυρίως για τον Ελ Αραμπί, και αν περάσει η μπάλα να βρίσκομαι στο δεύτερο δοκάρι. Είναι κάτι που έχουμε δουλέψει και το θέλει ο προπονητής”.

Καμαρά: “Μυστικό μας η δουλειά”

Για τη συνεισφορά του στη νίκη:

“Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου. Έχουμε θέσει κάποιους στόχους και τους πετυχαίνουμε. Αισθάνομαι ότι η ομάδα το σημαντικότερο και αν μπορώ να την βοηθάω να κερδίζει αυτό είναι το καλύτερο”.

Για τη δουλειά στις προπονήσεις:

“Ποτέ δεν σταματήσαμε να δουλεύουμε. Ακόμη και στη διακοπή δουλεύαμε πάρα πολύ για να πετύχουμε τους στόχους μας γιατί θέλαμε η ομάδα να κερδίσει. Δουλεύουμε πολύ την τακτική, δουλεύουμε πολύ στην προπόνηση και το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο”.