Πέρασαν Πανθρακικός, Καλλιθέα, ΑΕ Ποντίων

Οι Πανθρακικός, Καλλιθέα και ΑΕ Ποντίων ήταν οι ομάδες που πήραν τα τελευταία «εισιτήρια» της Τετάρτης για τη συνέχεια του Κυπέλλου.

Οι Πανθρακικός, Καλλιθέα και ΑΕ Ποντίων ήταν οι ομάδες που πήραν τα τελευταία «εισιτήρια» της Τετάρτης για τη συνέχεια του Κυπέλλου.
 
Απόλλων – Πανθρακικός 0-2
Με πρωταγωνιστή τον Νίκο Σουλτανίδη που σκόραρε δύο φορές, ο Πανθρακικός επιβλήθηκε 2-0 του Απόλλωνα στη Ριζούπολη και πέρασε στην τέταρτη φάση του Κυπέλλου όπου θα παίξει με τον Άρη.Ο Πανθρακικός «χτύπησε» στις αρχές των δύο ημιχρόνων θέτοντας τις βάσεις για τη νίκη. Συγκεκριμένα, ο Σουλτανίδης άνοιξε το σκορ στο 11′ με σουτ έπειτα από πάσα του Μπουτζίκου, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 51′ πέτυχε το 0-2 αξιοποιώντας μπαλιά του Βλάχου διαμορφώνοντας, παράλληλα, το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Μένιος, Κύργιας, Κοροβέσης, Κισκαμπάνης, Γρομητσάρης (46′ Δημογιάννης), Μπιμπίρης, Σαββίδης, Σεμερτζίδης (68′ Κρουσταλέλης), Ζαχαρόπουλος, Διαμάντης, Τομάς (60′ Καραδέμητρος).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Σικαλιάς, Βαγγελόπουλος, Σουλτανίδης, Βλάχος (85′ Γωνιάδης), Μπαϊκαρά (73′ Κοντογουλίδης), Μουνάφο, Σαρακατσάνος, Γκονζάλβες (63′ Μίνγκας), Σκλιοπίδης, Ρεκλείτης, Μουτζίκος.
 
ΑΕ Ποντίων – Βύζας 1-0
Οι Πόντιοι Κατερίνης νίκησαν 1-0 τον Βύζαντα Μεγάρων και συνεχίζουν στην τέταρτη φάση του Κυπέλλου στο πλαίσιο της οποίας θα υποδεχθούν την Ξάνθη. Η ομάδα της Μακεδονίας προηγήθηκε στο 15′ με διαγώνιο σουτ του Μουρατίδη έπειτα από πάσα του Χιονίδη. Η αντίδραση του Βύζαντα δεν. ήρθε ποτέ και έτσι η ομάδα του Γιώτη Σταματόπουλου πανηγύρισε την πρόκριση.
 
Αστέρας Μαγούλας – Καλλιθέα 2-2 (2-4 παρ.)

Στα τελευταία λεπτά της παράτασης στην αναμετρηση με τον Αστέρα Μαγούλας πήρε τη νίκη με 4-2 η Καλλιθέα και μαζί και την πρόκριση για την τρίτη φάση του Κυπέλλου όπου θα παίξει με τη Βέροια. Το παιχνίδι στην κανονική διάρκειά του έληξε ισόπαλο 2-2. Η Καλλιθέα προηγήθηκε μόλις στο 1′ με σουτ του Μαρουκάκη αλλά με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Μανίκας τροφοδότησε τον Τσούμπρο και εκείνος επίσης με σουτ ισοφάρισε.Η ομάδα του Βαγγέλη Γούτη ανέκτησε το προβάδισμα στο 78′ με κεφαλιά του Καλτσά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Βιδάλη. Εντούτοις, στο 93′ ο Τσούμπρος ισοφάρισε και πάλι με σουτ και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση.Στο έκτο λεπτό της παράτασης, η Καλλιθέα κέρδισε πέναλτι και μαζί και την αποβολή του τερματοφύλακα Αγριμάκη. Τη θέση του κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Λάμπρου, ο οποίος νίκησε τον Πλατέλα, που ανέλαβε την εκτέλεση της «εσχάτης των ποινών».
Πάντως, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στη νίκη χάρη σε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά της παράτασης με σκόρερ τους Σταύρου στο 117′ και Πλατέλα στο 120′.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.