Μια αλλαγή εν όψει Πανιωνίου…

Δε χωρά αμφιβολία πως εν όψει του αυριανού - κρισιμότατου - αγώνα με τον Πανιώνιο στην Τούμπα για το Κύπελλο, η τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ θα ήθελε να έχει εναλλακτικές λύσεις προκειμένου να δώσει ανάσες σε ποδοσφαιριστές με πολλά, διαδοχικά λεπτά συμμετοχής και να "φρεσκάρει" την ομάδα που χρήζει ενέργειας.

Δε χωρά αμφιβολία πως εν όψει του αυριανού – κρισιμότατου – αγώνα με τον Πανιώνιο στην Τούμπα για το Κύπελλο, η τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ θα ήθελε να έχει εναλλακτικές λύσεις προκειμένου να δώσει ανάσες σε ποδοσφαιριστές με πολλά, διαδοχικά λεπτά συμμετοχής και να “φρεσκάρει” την ομάδα που χρήζει ενέργειας. Ωστόσο τα δεδομένα με την πληθώρα τραυματισμών και την επιπλέον απουσία του τιμωρημένου Τζαβέλλα δεν του δίνουν αυτή τη δυνατότητα. Παράλληλα, η απόφασή του να μην δίνει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές όπως οι Μαλεζάς, Κάτσε αλλά και Αντόνις, παραμένει ως έχει, σύμφωνα με όσα έχει δείξει ως τώρα καθώς ο Αυστραλός για έναν ακόμη αγώνα παραμένει εκτός αποστολής.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά η μόνη διαφοροποίηση του αυριανού, αρχικού σχήματος, πιθανολογείται πως θα αφορά το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής, εκεί όπου ο Σκόνδρας θα μπει δίπλα στους – κατά σειρά προς το δεξιά – Βίτορ, Χατζηισαϊα, Κίτσιου, με αμυντικά χαφ στο 4-2-3-1 τους Τζιόλη και Τσίμιροτ, τον Μπερμπάτοφ πίσω από τον Αθανασιάδη και στην ίδια ευθεία με τον 35χρονο Βούλγαρο, ο Πέλκας δεξιά κι Μακ αριστερά. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.