Σπόρτιγκ Χιχόν – Ρεάλ Οβιέδο 3-1 : Θέληση και ουσία έκριναν το ντέρμπι! (highlights)

Πιο έτοιμη, πιο αποφασιστική και προπάντων πιο "έξυπνη" η Χιχόν νίκησε 3-1 στο ντέρμπι της Αστούρια την Οβιέδο. Τα γκολ των γηπεδούχων οι Οτέρο (18' πεν), Κοτέ (38') και Καμπουζάνο (78') ενώ ενδιάμεσα είχε μειώσει ο Τσαϊρέ (47') δίχως όμως αυτό να το αξιοποιήσει η ομάδα του!

Ένα πραγματικό ντέρμπι, τοπικού χαρακτήρα – έστω – απόλευσαν οι 25 χιλιάδες φίλαθλοι στο Χιχόν όπου είδαν την Σπόρτιγκ να προηγείται με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κολομβιανού Οτέρο (19′) έπειτα από ανατροπή του Γασπάρ Κάμπος από τον Νταβίντ Κόστας κι ενώ είχε προηγηθεί μια πίεση των φιλοξενούμενων με κύριο εκφραστή των προσπάθειών το Μαροκινό Τσαϊρέ. Στο 38′ με ωραίο διαγώνιο σουτ ο Κοτέ έκανε το 2-0 κόντρα σε μια φλύαρη κατοχή της μπάλας των φιλοξενούμενων που έφτασε ως το 67%…

Στο 2ο ημίχρονο ο Τσαϊρέ, αλλάζοντας θέση, μείωσε σχετικά νωρίς όμως εκεί φάνηκε πως η Χιχόν πέραν της θέλησης για την πρώτη νίκη στη φετινή Segunda Division είχε και την εξυπνάδα ώστε να παίξει σωστή άμυνα. Αυτό που έκανε στο 77′ ο Καμπουζάνο, στην πρώτη επαφή με τη μπάλα μπαίνοντας ως αλλαγή, ήταν το “κερασάκι¨στην τούρτα! Μια κούρσα 40 μέτρων και ένα δυνατό σουτ για το γκολ (3-1) που θα “κλείδωνε” τη νίκη για την ομάδα του!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.