Αλμερία – Καστεγιόν 2-5 : Επιθέσεις “φωτιά” σε… νοερές άμυνες! (highlights)

Videos που αξίζει να δείτε

Στο πιο συναρπαστικό ως τώρα τουλάχιστον, ματς της Ισπανικής Segunda Division, η Καστεγιόν νίκησε 5-2 στην Αλμερία. Μια παρτιδα αποθέωσης της επιθετικής φιλοσοφίας και της ανασταλτικής αφέλειας! Ραουλ Σάντσες (43'), Φαν ντε Μπελτ (62'), Ντε Μιγκέλ (69', 83'), Σουέρο (76') τα γκολ των νικητών, Μελαμέντ (71', Σουάρες (81' πεν) σκόραραν για τους γηπεδούχους.

Ήταν ένα ματς που σου έδινε την εντύπωση πως τόσο η “θρασύτατη” Καστεγιόν – με πίεση σε όλο το ματς στα 2/3 του γηπέδου και την άμυνά της στο… μισό του γηπέδου – όσο και η Αλμερία – των διπλάσιων τελικών προσπαθειών και της “νεκρών” διαστημάτων στα μετόπισθεν – έπαιζαν σαν να ήταν η τελευταία παρτίδα της.. ιστορίας τους (!!) Σαν να ήθελαν να αποχαιρετήσουν (!!) κάτι, σαν να μην υπήρχε αύριο! Στα όρια της ποδοσφαιρικής τρέλας η πίεση γνωρίζοντας προφανώς τις εμφανείςμ αν μην τι άλλο, αμυντικές ατέλειες της απέναντι όχθης! Ε, κάπως έτσι έχασε ένα τσουβάλι ευκαιρίες η ομάδα της Ανδαλουσίας στο πρώτο ημίχρονο (9 τελικές προσπάθειες) ώσπου να δεχθεί πρώτη γκολ στο 43′ από την κεφαλιά του Ραούλ Σάντσες, στην πρώτη τελική της Καστεγιόν έπειτα από 42 λεπτά αγώνα!

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, οι αντίπαλοί τοιυς συνέχιζαν να… πρεσάρουν κι αυτό τους δικαίωσε με το γκολ του Φαν ντε Μπελτ στο 62′. Λίγο αργότερα κι ενώ οι όποιες θέσεις στις “γραμμές” του γηπέδου είχαν πάει… περίπατο, ο Ντε Μιγκέλ με κεφαλιά έκανε το 0-3. Η Καστεγιόν έμεινε ψηλά στο γήπεδο και η Αλμερία προσπάθησε να το αξιοποιήσει αυτό. Στο διάστημα της τακτικής “παράνοιας” ο Μελαμεντ μείωσε στο 72΄και τρία λεπτά αργότερα σε μια ωραία αντεπίθεση ο Σουέρο έκανε το 1-4! Στο 80′ και με παρέμβαση του VAR η Αλμερία κέρδισε πεναλτι με τον Κολομβιανό Σουάρες να μειώνει σε 2-4. Που να το χαρεί όμως; Στο 83′ ο Ντε Μιγκέλ διαμόρφωσε το 2=5 που έμεινε τελικό σκορ παρά τις 3-4 (!) καλές ευκαιρίες που χάθηκαν ως το φινάλε και από τις δύο ομάδες…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.