Ρ.Σανταντέρ – Καρταχένα 1-2 : Παιχνίδια μυαλού και ψυχολογίας! (highlights)

Videos που αξίζει να δείτε

Μεγάλη νίκη της Καρταχένα στο Σανταντέρ με σκορ 2-1, στο φινάλε της 7ης αγωνιστικής της Segunda Division. Οι Λουίς Μουνιόθ (45' πεν.), Ιθκουέρδο (58') τα γκολ των φιλοξενούμενων για να μειώσει ο Μαρτ'ίν στο 72

Ή Καρταχένα προερχόμενη από μια βαθιά κρίση και πέντε ήττες στα έξι πρώτα ματς της σεζόν, άλλαξε πριν λίγες μέρες προπονητή και μ’ αυτόν τον Χάντρο Κάστρο – που πέρυσι έκανε απίθανα πράγματα προσπαθώντας να σώσει την αδύναμη Αμορεμπιέτα – εμφανίστηκε καλά “διαβασμένη” και τακτικά προσεγμένη έτσι ώστε να αντέξει την πίεση τη φιλόδοξης και αήττητης Σανταντέρ η οποία μπροστά στο κοινό της ήθελε έστω κι έναν πόντο προκειμένου να μείνει μόνη πρώτη!

Αμ δε… Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να το θέλουν περισσότερο και το κυριότερο να το ψάχνουν με περισσότερη εξυπνάδα! Αφού άντεξαν την πίεση της Ράθιγκ σε μια από τις λίγες αλλά επικίνδυνες αντεπιθέσεις κέρδισαν πεναλτι στο 44′ με τον Μουνιόθ το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος ανοίγοντας το σκορ σε ένα τόσο κομβικό σημείο!

Η Σανταντέρ προσπάθησε να πιέσει στην επανάληψη αλλά στο 2ο πιο κομβικό σημείο του ματς, στο 58΄ο γκολκίπερ Εθκιέτα την… “κρέμασε” κλωτσώντας “αέρα” στην προσπάθειά του να απομακρύνει μια βαθιά μπαλιά και από τα 35 μέτρα προ κενής εστίας ο Ιθκουέρδο έκανε το 0-2.

Ακόμα κι ετσι οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν, μειώνοντας στο 74′ με τον πρώτο του σκόρερ τον Αντρές Μαρτίν ο οποίος έφτασε τα 6 γκολ φέτος! Η πίεση συνεχίστηκε ως το 98ο λεπτό με το γκολ της ισοφάρισης να μην έρχεται ποτέ παρά τις 3-4 μεγάλες ευκαιρίες που χάθηκαν μπροστά στην εστία του Κάμπος!

Η Καρταχένα ανάσανε ενώ η ηττημένη Σανταντέρ έμεινε στην κορυφή παρέα με τις Λεβάντε – Μπούργος μου έχουν από 14 πόντους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.