Στην κορυφή της Segunda Division έστω και προσωρινά πέρασε η Ουέσκα μετά το άνετο 3-1 επί της απογοητευτικής Κάδιθ στο "Αλκοράθ".

Την πρώτη της νίκη μετά το 2017 εναντίον της Κάδιθ πέτυχε το βράδυ της Παρασκευής η Ουέσκα, η οποία επικράτησε 3-1 και πλέον βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 15 πόντους σε 8 παιχνίδια.

Οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι στο 25′ με τον Όσκαρ Σιέλβα να αστοχεί, όμως στο τρίτο λεπτό του εξτρά χρόνου ο ίδιος παίκτης στο δεύτερο κερδισμένο πέναλτι της ομάδας του πήρε ξανά την ευθύνη και άνοιξε το σκορ.

Στο τρίτο λεπτό του δεύτερου μέρους η Ουέσκα πέτυχε δεύτερο γκολ με τον Σοκό να κάνει τρομερή κούρσα και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 62′ ο Κορταχαρένα σημείωσε το 3-0 στο πιο ωραίο γκολ της βραδιάς.

Στο 80′ έκανε χέρι και πέναλτι ο Χόρχε Πουλίδο με αποτέλεσμα να αποβληθεί, αλλά ο Αλκαράθ που εκτέλεσε έστειλε τη μπάλα άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι που έχουν 14 γκολ παθητικό, βρήκαν γκολ στο 86′ με τον Σομπρίνο, αλλά η τρίτη ήττα στη σεζόν και πρώτη εκτός έδρας μετά από τρία ματς ήταν δεδομένη.