Νέα σελίδα στο Facebook ο Κασίγιας

Τη νέα του σελίδα στο Facebook και το νέο προσωπικό του site στο διαδίκτυο παρουσίασε σήμερα ο γκολκίπερ της Ρεάλ Μαδρίτης, Ικερ Κασίγιας.

Τη νέα του σελίδα στο Facebook και το νέο προσωπικό του site στο διαδίκτυο παρουσίασε σήμερα ο γκολκίπερ της Ρεάλ Μαδρίτης, Ικερ Κασίγιας. Περισσότεροι από 1.650.000 άνθρωποι έκαναν σχόλια στην ιστοσελίδα του, με το που “άνοιξε” επίσημα η λειτουργία της. “Περίμενα καιρό να έχω τη δική μου σελίδα, οπότε πλέον, οι οπαδοί θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλούν μαζί μου, να βλέπουν φωτογραφίες μου”, τόνισε μεταξύ άλλων ο Ισπανός τερματοφύλακας.

Σχολιάζοντας και την έναρξη της προσωπικής του ιστοσελίδας www.ikercasillas.es ο εκ των κορυφαίων γκολκίπερ του κόσμου ανέφερε ότι “…το όνομα μου είναι συνυφασμένο με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είμαι ευγνώμων στο σύλλογό μου και σε όσα έχει κάνει για εμένα από τότε που ήμουν παιδί”.

Για την εφετινή σεζόν ο Κασίγιας σχολίασε: “Θα έδινα στην ομάδα μου πολύ καλό βαθμό για την παρουσία της στη σεζόν. Εάν πριν το ξεκίνημά της μου είχαν πει ότι θα κατακτούσαμε το Κύπελλο Ισπανίας, πως θα φτάναμε στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και θα τερματίζαμε στη δεύτερη θέση της πριμέρα ντιβιζιόν, μπορεί να μην το πίστευα. Φυσικά θέλαμε περισσότερα κι αυτό μας δίνει περισσότερες προσδοκίες για την επόμενη σεζόν. Με άριστα το 10 θα βαθμολογούσα την Ρεάλ με 8”.

“Βγάζω το καπέλο στο Μουρίνιο” ανέφερε ο Κασίγιας για τον Πορτογάλο προσθέτοντας: “Οι άνθρωποι που δεν τον γνωρίζουν μπορεί να έχουν τη γνώμη τους, αλλά εγώ που δουλεύω μαζί του έχω δει πράγματα που κανείς άλλος δεν μπορεί”.

Απέφυγε να κάνει προγνωστικά για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: “Πρόκειται για δύο κορυφαίους συλλόγους και δεν είναι δυνατόν να γίνουν προβλέψεις. Είμαι βέβαιος ότι θα είναι ένας συναρπαστικός και απολαυστικός τελικός”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.