Αρμπελόα: «Χαίρομαι για τον Μπουσκέτς»

Χαρούμενος που ο Σέρχιο Μπουσκέτς θα δώσει κανονικά το «παρών» στον τελικό του «Γουέμπλεϊ», απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίστηκε ο Αλβάρο Αρμπελόα.

Χαρούμενος που ο Σέρχιο Μπουσκέτς θα δώσει κανονικά το «παρών» στον τελικό του «Γουέμπλεϊ», απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίστηκε ο Αλβάρο Αρμπελόα. Ο Ισπανός μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης δε θέλησε να σχολιάσει την απόφαση της UEFA να μην τιμωρήσει τον Ισπανό αμυντικό μέσο της Μπαρτσελόνα, ενώ υπογράμμισε πως θα ήταν άσχημο να χάσει το συγκεκριμένο ματς ο συμπαίκτης του στην εθνική Ισπανίας.

Αρχικά, ο Αρμπελόα δήλωσε: «Δεν θέλω να κρίνω την απόφαση της UEFA. Από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία μπορείς να περιμένεις τα πάντα. Όμως χαίρομαι για τον Μπουσκέτς. Θα είμαι με το ποδόσφαιρο. Από τη στιγμή που δεν αγωνίζεται η Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό, δεν με ενδιαφέρει και τόσο ποιος θα νικήσει».

Και συμπλήρωσε: «Οι σχέσεις των παικτών είναι καλές και δεν χρειάζεται να το συζητάμε περισσότερο. Είμαστε όλοι ώριμοι άνθρωποι. Στις προπονήσεις της εθνικής τού έχω δώσει περισσότερες κλωτσιές από ό,τι σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα μαζί του και ούτε θα έχω τώρα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.