«Δεν πωλείται ο Κριστιάνο Ρονάλντο»

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν προτίθεται να συναινέσει στην παραχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, μολονότι η Μάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμη να δαπανήσει αστρονομικά ποσά.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν προτίθεται να συναινέσει στην παραχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, μολονότι η Μάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμη να δαπανήσει αστρονομικά ποσά για την απόκτηση του Πορτογάλου σούπερ σταρ. Ο βαθύπλουτος ιδιοκτήτης της αγγλικής ομάδας Σεϊχης, Μανσούρ μπιν Ζαγέντ Αλ Ναγιάν, είναι διατεθειμένος να φθάσει την πρόταση του έως τα 180 εκατ. ευρώ (!!), αλλά η «βασίλισσα» δε δείχνει να συγκινείται και δε θέλει ούτε να συζητήσει το ενδεχόμενο πώλησης του πρώτου σκόρερ του ισπανικού πρωταθλήματος.

«Η Ρεάλ δεν θέλει μπει στην κουβέντα αυτή. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν πωλείται όποια και αν είναι η πρόταση, όσο μεγάλο και αν είναι το ποσό. Ο Κριστιάνο δεν θέλει να φύγει και η Ρεάλ τον απέκτησε όχι για να τον πουλήσει, αλλά για να βοηθήσει την ομάδα να κατακτήσει πολλούς τίτλους τα επόμενα χρόνια», είναι η κατηγορηματική δήλωση εκπροσώπου των «μερένχες», που φιλοξενεί σήμερα η αθλητική εφημερίδα της Μαδρίτης «AS». Να σημειώσουμε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης δαπάνησε το καλοκαίρι του 2009 περίπου 93 εκατομμύρια ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.