Κρόιφ: “Εντυπωσιακός ο Ρονάλντο”

Ο παίκτης-θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και της Μπαρτσελόνα, Γιόχαν Κρόιφ, δήλωσε εντυπωσιασμένος απο τις επιδόσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο παίκτης-θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και της Μπαρτσελόνα, Γιόχαν Κρόιφ, δήλωσε εντυπωσιασμένος απο τις επιδόσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Κρόιφ αναφέρθηκε στα τέρματα που έχει πετύχει ο Πορτογάλος στη σεζόν (40 στο πρωτάθλημα) και τόνισε πως οι Μαδριλένοι πρέπει να είναι υπερήφανοι για ότι έχει πετύχει ο Ρονάλντο και τέλος τον σύγκρινε με τον Μέσι.                                  

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο “ιπτάμενος” Ολλανδός: “Ο Ρονάλντο έχει βάλει τον πήχη πολύ ψηλά με τις εμφανίσεις του. Όχι μόνο για τη Λίγκα αλλά και για το ‘χρυσό παπούτσι’. Αποτελεί εντυπωσιακή επίδοση να βάζεις τόσα πολλά γκολ σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο Ρονάλντο και όλοι οι Μαδριλένοι θα είναι πολύ υπερήφανοι με ότι έχει πετύχει”.                                                                                                       

Στη σύγκριση του Ρονάλντο με τον Μέσι ο Ολλανδός είπε: “Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα ομαδικό άθλημα. Αν ο Ρονάλντο τα πάει καλύτερα τη νέα σεζόν, αλλά η Ρεάλ τερματήσει δεύτερη κανείς δεν θα είναι χαρούμενος. Απο την άλλη πλευρά ο Λιονέλ Μέσσι μπορεί να μην σκοράρει όσο ο Ρονάλντο, ωστόσο θα συμμετάσχει στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.