Ο Μουρίνιο έδιωξε Βαλντάνο

Στην απόλυση του Χόρχε Βαλντάνο από την θέση του γενικού διευθυντή της Ρεάλ Μαδρίτης προχώρησε ο πρόεδρος του συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Στην απόλυση του Χόρχε Βαλντάνο από την θέση του γενικού διευθυντή της Ρεάλ Μαδρίτης προχώρησε ο πρόεδρος του συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ. “Αποφασίσαμε να διακόψουμε τη συνεργασία μας με τον Χόρχε Βαλντάνο” τόνισε ο “ισχυρός άνδρας” της “Βασίλισσας” στη διάρκεια της έκτακτης συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στο γήπεδο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”, λίγη ώρα μετά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου. “Η εμπειρία αυτής της χρονιάς μας έδειξε την ανάγκη ενός νέου οργανωτικού πλάνου που θα εξουσιοδοτεί με μεγαλύτερες αρμοδιότητες τον προπονητή και ταυτόχρονα θα αποφεύγει τυχόν δυσλειτουργίες με τον γενικό διευθυντή”, παραδέχθηκε ο Πέρεθ.

Και πρόσθεσε: “Δεν χρειάζεται να κρύψω ότι νιώθω μεγάλο πόνο για την έξοδο του Χόρχε Βαλντάνο, αλλά τα συναισθήματά μου δεν είναι δυνατό να μπουν εμπόδιο στο να μην παίρνω τις απαραίτητες αποφάσεις”. Η θέση του Βαλντάνο ήταν επισφαλής εδώ και καιρό, λόγω των κακών σχέσεων που είχε με τον Ζοζέ Μουρίνιο από το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο Πορτογάλος ήρθε στη Μαδρίτη από την Ιντερ.

Το γυαλί στη σχέση τους έσπασε οριστικά στα τέλη του 2010, όταν ο Βαλντάνο είχε επικρίνει το αίτημα του Μουρίνιο για την απόκτηση ενός ακόμη στράικερ, ως εναλλακτική λύση μετά τον τραυματισμό του Γκονθάλο Ιγκουαΐν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.