Στη Βαρκελώνη για Αγουέρο

Στα γραφεία της Μπαρτσελόνα για τον Αγουέρο βρέθηκε ο τεχνικός διευθυντής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Χοσέ Λουίς Καμινέρο.

Μπαλάκι έχει γίνει ο Σέρχιο Αγουέρο, καθώς κάθε μέρα ο Τύπος τον στέλνει και σε διαφορετική ομάδα. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Αργεντινός θα αποτελέσει παρελθόν για την Ατλέτικο, ωστόσο κανένας ακόμα δεν γνωρίζει αν θα παραμείνει κάτοικος Μαδρίτης ή θα ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τη μαγευτική Βαρκελώνη.

Την Πέμπτη το βράδυ ο τεχνικός διευθυντής της Ατλέτικο Μαδρίτης βρέθηκε στα γραφεία της πρωταθλήτριας Ευρώπης και είχε συνομιλία με τον ομόλογο του για περίπου δύο ώρες. Το θέμα της συζήτησης δεν ήταν άλλο από τη μετεγγραφή του Αγουέρο, ωστόσο οι δύο πλευρές δεν τα έχουν βρει ακόμα.

Η Ατλέτικο ζήτησε στα ανταλλάγματα να συμπεριληφθεί ο Κεϊτά, αλλά ο Γκουαρδιόλα δεν συζητά το ενδεχόμενο να αφήσει τον παίκτη του να φύγει για τη Μαδρίτη. Ο Χοσέ Λουίς Καμινέρο έριξε στο τραπέζι τα ονόματα των Κρκιτς, Τιάγκο, για τους οποίους έχει ενδιαφερθεί η Ατλέτικο από τον Ιανουάριο.

Το σίριαλ Αγουέρο έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες και αναμένεται να έχει πολλά επεισόδια ακόμα, με τον ισπανικό Τύπο τη μία μέρα να ντύνει τον Αργεντινό με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και την άλλη να τον στέλνει στην Μπαρτσελόνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.