Μπέτις και δεν… είναι καλά!

Ο λόγος για τη Βαλένθια, η οποία γνώρισε την τρίτη της ήττα στη φετινή Πριμέρα Ντιβιζιόν μετά το 3-1 από τους Ανδαλουσιάνους για την τέταρτη αγωνιστική.

Ο λόγος για τη Βαλένθια, η οποία γνώρισε την τρίτη της ήττα στη φετινή Πριμέρα Ντιβιζιόν μετά το 3-1 από τους Ανδαλουσιάνους για την τέταρτη αγωνιστική.

Σεβίγια και Μολίνα έκαναν ό,τι ήθελαν στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», «καθαρίζοντας» σε 25 λεπτά τις «νυχτερίδες». Ο Μολίνα σημείωσε ένα γκολ (1-0 στο 9΄) κι έστρωσε το 2-0 του Σεβίγια στο 22΄. Ο ίδιος σκόρερ στο 34΄ «έγραψε» το 3-0 μετά από εξαιρετική συνεργασία με τον Αλβάρο Βαντίγιο, ενώ το μόνο που κατάφερε η Βαλένθια ήταν να μειώσει και να διαμορφώσει το τελικό σκορ με το τέρμα του Ρικάρντο Κόστα στο 67΄.

Κορυφαίος για τους χαμένους ήταν ο γκολκίπερ Ντιέγκο, κάτι που δείχνει σημαντικά στοιχεία και για την εικόνα του αγώνα που ήταν σαφώς υπέρ των γηπεδούχων. Στα υπόλοιπα ματς του απογεύματος της Κυριακής (15/9) η Μάλαγα διέσυρε τη Βαγιεκάνο με 5-0 στο «Ροσαλέδα» με τον Ελ Χαμνταουί να σημειώνει τρία τέρματα (31΄, 62΄, 67΄) και τους Πορτίγιο (40΄), Ελισέου (49΄) από ένα.

Όσον αφορά το Χετάφε-Οσασούνα η παρουσία του πρώην τεχνικού της Κέρκυρας Χάβι Γκράθια στον πάγκο των Βάσκων δεν άλλαξε την εικόνα της ντεφορμέ ομάδας της Παμπλόνα, στο ντεμπούτο του. Οι Βάσκοι προηγήθηκαν μεν με τον Τόρες στο 11΄, όμως μέσα σε 17 αγωνιστικά λεπτά ο Φεντόρ σημείωσε δύο τέρματα (35΄, 52΄) κι έδωσε τη νίκη στους Καστιγιάνους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.