«Έξι στα έξι» με «τεσσάρα»!

Η Μπαρτσελόνα δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στη Σοσιεδάδ, την οποία συνέτριψε με 4-1 στο «Καμπ Νου», για την έκτη αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Με Βύντρα βασικό η Λεβάντε, έμεινε στο 1-1 με τη Βαγιαδολίδ.

Η Μπαρτσελόνα δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στη Σοσιεδάδ, την οποία συνέτριψε με 4-1 στο «Καμπ Νου», για την έκτη αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Με Βύντρα βασικό η Λεβάντε, έμεινε στο 1-1 με τη Βαγιαδολίδ.

Το «έξι στα έξι» έκανε η Μπαρτσελόνα με τη νίκη της απέναντι στη βασκική ομάδα για την έκτη αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος, με τον Χεράρδο Μαρτίνο να συγκαταλέγεται στο γκρουπ των προπονητών με την καλύτερη έναρξη στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Ο Νέιμαρ ήταν το πρόσωπο του αγώνα, διότι «καθάρισε» επί της ουσίας το ματς στο 8΄ για τους γηπεδούχους: Στο 5΄ άνοιξε το σκορ σημειώνοντας το πρώτο του τέρμα με τους Καταλανούς στο πρωτάθλημα, ενώ τρία λεπτά αργότερα έστρωσε το 2-0 στον Μέσι.

Ο Μπουσκέτς στο 23΄ «τελείωσε» από νωρίς οποιαδήποτε ελπίδα των Βάσκων για κάτι καλό, με τη Σοσιεδάδ να μειώνει στο 64΄ με τον Ντε Λα Μπέλα και τον Μπάρτρα στο 77΄ (ασίστ Μέσι) να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 77΄.

Από ένα δοκάρι είχε η κάθε ομάδα, με την «Μπάρτσα» να βρίσκεται μία ανάσα από το 5-1 όταν η κεφαλιά του Αλέξις Σάντσες στο 92΄ δεν είχε αποτέλεσμα, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν τη δική τους παρόμοια ευκαιρία στο 2΄ με τον Σεφέροβιτς. Έτσι η Σοσιεδάδ παρέμεινε, μόλις, με μία νίκη μετά από έξι ματς πρωταθλήματος!

Η Μπαρτσελόνα κέρδισε για έκτη φορά στην ιστορία της τα έξι πρώτα ματς της Πριμέρα Ντιβιζιόν, μετά το 1929/1930, 1990/1991, 1997/1998, 2009/2010 και 2012/2013. Μετά από ενάμιση χρόνο περίπου, τέλος, σκόραρε (στο 2-0) με κεφαλιά ο Λιονέλ Μέσι!

Στο «Θιουδάδ ντε Βαλένθια» η Λεβάντε έμεινε στο 1-1 με τη Βαγιαδολίδ, με τους φιλοξενούμενους να μένουν πίσω στο σκορ, να ισοφαρίζουν, ν΄αναγκάζονται να παίξουν για ένα 45λεπτο με δέκα παίκτες αλλά τελικά να παίρνουν το βαθμό της ισοπαλίας.

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Ντιαβαρά στο 36΄, ενώ για τη φιλοξενούμενη Ρεάλ ισοφάρισε ο Γκουέρα στο 42΄. Στο 44΄ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Μπέργκντιτς στο 44΄, ενώ την αποβολή του αριστερού μπακ της Βαγιαδολίδ διαδέχτηκε ακυρωθέν τέρμα του Ίβανσιτς στο 45΄.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε βασικός για 56 λεπτά στην αναμέτρηση, ενώ στον πάγκο έμεινε ο επίσης πρώην «πράσινος» Σιμάο. Αντίθετα, ο τέως αρχηγός του «τριφυλλιού» Λουκάς Βύντρα έβγαλε όλο το 90λεπτο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.