Χορταστική ισοπαλία στο “Μουνιθιπάλ”

Βαγιαδολίδ και Μάλαγα μοιράστηκαν από έναν βαθμό καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στο «Μουνιθιπάλ» για την έβδομη αγωνιστική του Ισπανικού πρωταθλήματος.

Βαγιαδολίδ και Μάλαγα μοιράστηκαν από έναν βαθμό καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στο «Μουνιθιπάλ» για την έβδομη αγωνιστική του Ισπανικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Σούστερ ευτύχισε να ανοίξει πρώτη το σκορ στο 24ο λεπτό με τον Σάντα Κρουζ έπειτα από ασίστ του Τισόνε και αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη όμως η Βαγιαδολίδ ανέβασε ρυθμό και έβγαλε ποιότητα στον αγωνιστικό χώρο. Αρχικά ισοφάρισε στο 56ο λεπτό ο Χάβι Γκέρα έπειτα από μπαλιά του Έμπερτ ενώ εννιά λεπτά αργότερα ο Οσόριο έκανε την ανατροπή για την ομάδα του.

Η ομάδα του Χουάν Ιγκνάθιο δεν μπόρεσε να κρατήσει το 2-1 και στο 76ο λεπτό ισοφαρίστηκε από τον Παβλόφκσι, ο οποίος χάρισε έναν πολύτιμο βαθμό στους φιλοξενούμενους.

Έτσι, η Μάλαγα έφτασε τους εννιά βαθμούς και έπιασε τη Βαλένθια στην έβδομη θέση έχοντας όμως έναν αγώνα παραπάνω όπως και η Βαγιαδολίδ τις Θέλτα και Σοσιεδάδ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.