Η Λεβάντε μίλησε τελευταία

Οσασούνα και Λεβάντε είχαν πολλές ευκαιρίες, αλλά οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν την τελευταία τους για να φύγουν νικητές από το Ελ Σαδάρ (1-0) για την 7η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Οσασούνα και Λεβάντε είχαν πολλές ευκαιρίες, αλλά οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν την τελευταία τους για να φύγουν νικητές από το Ελ Σαδάρ (1-0) για την 7η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Το αποτέλεσμα κράτησε την Οσασούνα στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μία νίκη και  έξι ήττες σε επτά ματς, ενώ η Λεβάντε ανέβηκε στην όγδοη θέση με 10 πόντους πριν από τα υπόλοιπα ματς της Κυριακής.

Οι γηπεδούχοι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν κυρίαρχοι αλλά και άστοχοι, αποτυγχάνοντας σε αρκετές περιπτώσεις με Ριέρα, Ντε λας Κουέβας και Αρμεντέρος να νικήσουν τον Κέιλορ Νάβας.

Στο β’ η Λεβάντε αποφάσισε να βγει από το «καβούκι» της και τρία λεπτά πριν από το τέλος του ματς κέρδισε πέναλτι. Ο Ντιόπ ανέλαβε την εκτέλεση, ο Φερνάντες απέκρουσε προσωρινά αλλά στο «ριμπάουντ» ο Σουμέτρα χάρισε όλους τους πόντους στους φιλοξενούμενους.

Οσασούνα – Λεβάντε 0-1 (87′ Σουμέτρα)

Οσασούνα: Φερνάντες, Μπερτράν, Λότιες, Αρίμπας, Νταμιά, Πουνιάλ, Σίλβα, Σίσι (80′ Κεχούδο), Ντε λας Κουέβας (57′ Νούνιες), Αρμεντέρος, Ριέρα (68′ Όνβου).
Λεβάντε: Νάβας, Λόπες, Ρόδας, Βύντρα (51′ Ελ Άντουα), Χουανφράν, Σιμάο, Ντιόπ, Λελ (46′ Σουμέτρα), Ελ Ζαρ (75′ Ίβανσιτς), Γκαρσία, Ντιαβαρά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.