Ρονάλντο: «Θα προσγειώσουμε την Μπαρτσελόνα»

Την πρόθεση του ίδιου και των συμπαικτών του να δώσουν τέλος στην κυριαρχία της «αιώνιας αντιπάλου» τους Μπαρτσελόνα εξέφρασε για ακόμα μία φορά ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Την πρόθεση του ίδιου και των συμπαικτών του να δώσουν τέλος στην κυριαρχία της «αιώνιας αντιπάλου» τους Μπαρτσελόνα την επόμενη σεζόν, εξέφρασε για ακόμα μία φορά ο Κριστιάνο Ρονάλντο. 
 
«Για να σταματήσουμε την Μπαρτσελόνα, πρέπει να τη νικήσουμε. Μόνο έτσι θα φτάσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θα είμαστε όμως πολύ πιο ισχυροί τη νέα σεζόν και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε πλέον ό,τι χρειάζεται για να πετύχουμε το στόχο μας. Εμείς θα προσγειώσουμε την Μπαρτσελόνα και πάλι στη γη», συμπλήρωσε ο Πορτογάλος.
 
Αναφερόμενος στη μεταγραφή του Νούρι Σαχίν, επέμεινε ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τον βοηθήσει στην προσαρμογή του στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου». «Δενγνωρίζω πολλά γι’ αυτόν. Τον έχω δει να παίζει με την Ντόρτμουντ μερικές φορές. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να τον βοηθήσω να νιώσει σαν στο σπίτι του. Το σημαντικότερο για όλους μας είναι να εξασφαλίσουμε ότι η Ρεάλ θα κατακτήσει τρόπαια την επόμενη χρονιά», κατέληξε ο Ρονάλντο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.