«Προσπαθεί για τη μεταγραφή ο Φάμπρεγκας»

Τα αδύνατα δυνατά προσπαθεί να κάνει ο Σεσκ Φάμπρεγκας για να μετακομίσει στην Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον πρόεδρο των Καταλανών, Σάντρο Ροσέι.

Τα αδύνατα δυνατά προσπαθεί να κάνει ο Σεσκ Φάμπρεγκας για να μετακομίσει στην Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον πρόεδρο των Καταλανών, Σάντρο Ροσέι. Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως η Μπάρτσα δεν είναι πρόθυμη να πληρώσει το ποσό των 35 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον Ισπανό άσο αλλά τόνισε πως ο ίδιος ο παίκτης προσπαθεί για τη μεταγραφή.
 
Ο Φάμπρεγκας θέλει πάρα πολύ να αγωνιστεί στο Κάμπ Νόου και πολλές φορές έχει εκφράσει το όνειρο του το οποίο είναι να αγωνιστεί με τη φανέλα της Μπάρτσα παρά το γεγονός πως την προηγούμενη εβδομάδα δήλωσε χαρούμενος στην Άρσεναλ.
 
«Αυτός προσπαθεί και κάνει ότι περνά από το χέρι του για να έρθει εδώ. Ο Γκουαρντιόλα ξέρει το οικονομικό πρόβλημα που έχει η ομάδα μας και γνωρίζει καλά ότι εμείς θα κάνουμε την πρόταση μας στην Άρσεναλ και αν δεν τη δεχτούν τότε ο Σεσκ δεν θα μπορέσει να έρθει σε εμάς», δήλωσε ο Ροσέι σε ισπανικό κανάλι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.