Άλλο ένα βήμα πιο κοντά

Για ακόμη ένα Σαββατοκύριακο η Ατλέτικο που νίκησε 1-0 τη Βιγιαρεάλ θα παραμείνει στην κορυφή της Πριμέρα Ντιβισιόν.

Για ακόμη ένα Σαββατοκύριακο η Ατλέτικο που νίκησε 1-0 τη Βιγιαρεάλ θα παραμείνει στην κορυφή της Πριμέρα Ντιβισιόν. Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι και ενδιάμεσα στα δύο ματς με την Μπαρτσελόνα στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, οι «ροχιμπλάνκος» απέφυγαν τις κακοτοπιές, πήραν το «τρίποντο» και δεν απειλούνται άμεσα ούτε απ’ τους «μπλαουγκράνα», οι οποίοι υποδέχονται την Μπέτις, ούτε φυσικά απ’ τη Ρεάλ που βρίσκεται για την ώρα στο -6.

Ο Ραούλ Γκαρθία στο 14′ πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα από ασίστ του Νο1 πασαδόρου των Μαδριλένων, Κόκε. Η ομάδα του Ντιέγο Σιμεόνε έφτασε τις 14 νίκες σε 17 ματς φέτος για το ισπανικό πρωτάθλημα στο «Βιθέντε Καλδερόν», όπου παραμένει αήττητη.

Η Βιγιαρεάλ από την άλλη έμεινε με μόλις μία νίκη τις τελευταίες 7 αγωνιστικές και έχοντας αποχαιρετίσει τις ελπίδες για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, βρίσκεται πλέον σε μειονεκτική θέση και για τα εισιτήρια του Γιουρόπα Λιγκ.

Ατλέτικο (4-2-3-1, Σιμεόνε): Κουρτουά – Χουάνφραν, Άλντερβαϊρελντ, Γκοδίν, Φιλίπε Λουίς – Μάριο Σουάρεθ, Κόκε – Ροντρίγκες (57′ Τιάγκο), Ραούλ Γκαρθία, Ντιέγκο (70′ Σόσα) – Νταβίδ Βίγια (62′ Αντριάν)

Βιγιαρεάλ (4-4-2, Μαρθελίνο): Σέρχιο Ασένχο – Μάριο Γάσπαρ – Γκάμπριελ Παουλίστα, Πάντιτς, Τζόκιτς – Χοάν Ρομάν (64′ Ακίνο), Πίνα, Μπρούνο, Κάνι (82′ Μοϊσές) – Περμπέ, Τριγέρος (69′ Ζόναθαν Περέιρα)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.