Σαχίν: «Η Ρεάλ παραμένει κορυφαία»

Παρά την εκπληκτική φόρμα στην οποία βρίσκεται η Μπαρτσελόνα τα τελευταία χρόνια, η Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει, σύμφωνα με τον Νούρι Σαχίν, η καλύτερη ομάδα του κόσμου.

Παρά την εκπληκτική φόρμα στην οποία βρίσκεται η Μπαρτσελόνα τα τελευταία χρόνια, η Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει, σύμφωνα με τον Νούρι Σαχίν, η καλύτερη ομάδα του κόσμου. Ο Τούρκος διεθνής που αποκτήθηκε πρόσφατα από τη «βασίλισσα» δεν έχει σταματήσει να κάνει δηλώσεις ενθουσιασμού για αυτή τη μεταγραφή.

«Η Μπαρτσελόνα είναι μία σπουδαία ομάδα και το τελευταίο διάστημα βρίσκεται και σε εκπληκτική αγωνιστική κατάσταση. Ωστόσο, η Ρεάλ έχει ψηφιστεί ως η κορυφαία ομάδα του αιώνα από τους φορείς του ποδοσφαίρου. Ετσι, παραμένει η καλύτερη του κόσμου», επέμεινε ο Σαχίν, σε δηλώσεις του στην «AS». Αναφερόμενος στις προσδοκίες του από τη νέα σεζόν, ο 22χρονος άσος δήλωσε σίγουρος ότι θα έχει σταθερή θέση στην ενδεκάδα.

«Ο κόουτς θέλεινα αναλάβω την οργάνωση στο κέντρο.Πιστεύω πολύ στις δυνάμεις μου και περιμένω μία θέση στην αρχική ενδεκάδα. Δεν έχω αμφιβολίες για τον εαυτό μου και θα κάνω τα πάντα για να πετύχω», συμπλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.