Μένει αρχηγός ο Κασίγιας

Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, Ίκερ Κασίγιας, διέψευσε τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Ζοσέ Μουρίνιο να του παίρνει το περιβραχιόνιο του αρχηγού

Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, Ίκερ Κασίγιας, διέψευσε τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Ζοσέ Μουρίνιο να του παίρνει το περιβραχιόνιο του αρχηγού και να το δίνει σε άλλον ποδοσφαιριστή. Άμεσα ο Ισπανός γκολκίπερ ξεκαθάρισε πως είχε μια συνάντηση με τον Πορτογάλο τεχνικό και πως αποφάσισαν εκ κοινού να παραμείνει ο αρχηγός της «βασίλισσας».
 
«Συζήτησα με τον Μουρίνιο για το θέμα του αρχηγού και ο ίδιος μου ξεκαθάρισε πως εγώ θα παραμείνω στο «πόστο» αυτό. Αν είναι να υπάρξει κάποια αλλαγή τότε θα γίνει μόνο όταν θα υπάρχει πραγματικά μεγάλη ανάγκη. Τη δεδομένη όμως χρονική στιγμή μου είπε πως δεν υπάρχει κανένας λόγος για να γίνει μια τέτοια κίνηση».
 
Πριν μερικές μέρες, υπήρχαν δημοσιεύματα τα οποία έλεγαν πως ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης σκέφτεται να δώσει την αρχηγία σε ποδοσφαιριστή που θα έχει τη δυνατότητα να επικοινωνεί καλύτερα με το διαιτητή. Κάτι τέτοιο όμως φαίνεται πως δεν ισχύει μετά και την τοποθέτηση του Κασίγιας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.