Φεμένια: «Η Μπάρτσα είναι η ευκαιρία μου»

Ενθουσιασμένος για τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα και έτοιμος να αξιοποιήσει την ευκαιρία που του δόθηκε δήλωσε ο Κίκο Φεμένια.

Ενθουσιασμένος για τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα και έτοιμος να αξιοποιήσει την ευκαιρία που του δόθηκε δήλωσε ο Κίκο Φεμένια. Στόχος του 20χρονου Ισπανού μέσου είναι να εξελιχθεί αγωνιστικά στο «Καμπ Νόου».
 
«Η Μπαρτσελόνα αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα μου και ελπίζω ότι θα συνεχίσω να εξελίσσομαι. Με περιμένει ένα συναρπαστικό μέλλον», δήλωσε ο πρώην παίκτης της Χέρκουλες στη «Sport».
 
Παράλληλα όμως αναφέρθηκε και στο παρελθόν. «Συμφώνησα με την Μπαρτσελόνα, αλλά η Χέρκουλες θαέχει πάντα μία θέση στην καρδιά μου.Πρέπει να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της γιατί μέσα από την ομάδα τους μου δόθηκε η ευκαιρία να συνεχίσω στην Μπαρτσελόνα. Τους εύχομαι τα καλύτερα», συμπλήρωσε.
 
Ο Κίκο αναμένεται να ξεκινήσει τη σεζόν 2011-2012 με την Μπαρτσελόνα B και στη συνέχεια θα έχει την ευκαιρία να περάσει και στη μεγάλη ομάδα αν αποδείξει την αξία του στη δεύτερη ομάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.