Θέλει επιθετικό ο Μουρίνιο

Την απόκτηση ενός επιθετικού επιθυμεί ο Ζοσέ Μουρίνιο, εν όψει της νέας σεζόν.

Την απόκτηση ενός επιθετικού επιθυμεί ο Ζοσέ Μουρίνιο, εν όψει της νέας σεζόν. Ο Πορτογάλος τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να έχει εισηγηθεί στη διοίκηση της ομάδας την άμεση απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Στην σχετική λίστα φέρεται να βρίσκεται το όνομα του Σέρχιο Αγκουέρο, όμως ο Μουρίνιο δε μίλησε για συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

Ο Μουρίνιο τόνισε αρχικά: «Αποφασίσαμε να αποκτήσουμε μεγαλύτερη ισορροπία στο ρόστερ χωρίς να χάσουμε το στόχο της δημιουργίας μίας ομάδας για το μέλλον. Έχουμε ένα σύνολο που έχει δέκα χρόνια μπροστά του. Ενισχυθήκαμε με παίκτες που αισθανθήκαμε πως ήταν σημαντικά κομμάτια για να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο την ομάδα μας. Θεωρώ πως μας λείπει ένας ακόμη παίκτης, ένας επιθετικός».

Επίσης, ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε και στην ανάληψη από τον Ζινεντίν Ζιντάν, των καθηκόντων του τεχνικού διευθυντή: «Χαίρομαι που αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή του και να γίνει μέρος αυτού του πρότζεκτ. Πιστεύει σε αυτό και θεωρεί πως μπορεί να βοηθήσει. Έχει πολλά να προσφέρει, αλλά και να μάθει. Είναι άλλο να είσαι ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου για πολλά χρόνια κι άλλο να είσαι ο τεχνικός διευθυντής της Ρεάλ. Η εξυπνάδα του, η ηρεμία και το γεγονός ότι είναι ανοικτός σε επικοινωνία τον καθιστούν μία ευπρόσδεκτη προσθήκη στην ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.