Περιμένοντας τη νέα σεζόν

Ανυπόμονος για τον ερχομό της νέας σεζόν δήλωσε ο Βίκτορ Βαλντές εν όψει της νέας περιόδου, ελπίζοντας ότι θα φέρει ακόμα περισσότερες επιτυχίες για την Μπαρτσελόνα, τόσο στο ισπανικό πρωτάθλημα, όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ανυπόμονος  για τον ερχομό της νέας σεζόν δήλωσε ο Βίκτορ Βαλντές εν όψει της νέας περιόδου, ελπίζοντας ότι θα φέρει ακόμα περισσότερες επιτυχίες για την Μπαρτσελόνα, τόσο στο ισπανικό πρωτάθλημα, όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ.
 
«Θέλω πολύ να ξεκινήσει η νέα χρονιά και είμαι ενθουσιασμένος εκ των προτέρων με τις νέες προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουμε στην προσπάθειά μας να υπερασπιστούμε τους τίτλους μας», δήλωσε ο Ισπανός τερματοφύλακας στην επίσημη ιστοσελίδα των Καταλανών.
 
Αναφερόμενος στις πιθανές μεταγραφές του Σεσκ Φάμπρεγας από την Αρσεναλ και του Αλέξις Σάντσες από την Ουντινέζε, ο Βαλντές είπε ότι είναι και οι δύο καλοδεχούμενοι στο «Καμπ Νόου». «Ο Σεσκ είναι ενθουσιασμένος με την επιστροφή του εδώ και θα το ήθελα πολύ να γυρίσει. Με το στιλ παιχνιδιού του δεν θα έχει πρόβλημα προσαρμογής και θα φέρει ποιότητα στην ομάδα. Οσο για τον Σάντσες, με εξέπληξε πέρυσι στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Είναι πολύ καλός, πολύ γρήγορος και η σημαντικότερη αρετή του είναι ότι είναι νικητής. Πρόκειται αναμφισβήτητα για ένανπολύ καλό επιθετικό», σχολίασε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.