Νίκη μετά από δύο μήνες

Η Βαγιαδολίδ επικράτησε με 3-0 της Βαγεκάνο εκτός έδρας και κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στη φετινή Πριμέρα Ντιβισιόν και πρώτη μετά από 6 αγωνιστικές.

Η Βαγιαδολίδ επικράτησε με 3-0 της Βαγεκάνο εκτός έδρας και κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στη φετινή Πριμέρα Ντιβισιόν και πρώτη μετά από 6 αγωνιστικές. Από τις 31 Αυγούστου είχε να πανηγυρίσει η ομάδα του Χουάν Μαρτίνεθ, η οποία είχε εύκολο έργο απέναντι στους Μαδριλένους όπως δείχνει και το τελικό σκορ.

Με γκολ των Έμπερτ (31′) και Χάβι Γκουέρα (39′) από ασίστ του Ρόσι οι φιλοξενούμενοι έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο. Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Λάρσον στο 48′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και κάπου εκεί τελείωσε πρόωρα και το ενδιαφέρον στο ματς.

Βαγεκάνο (Χέμεθ): Ρουμπέν, Αρμπίγια, Τίτο, Γκάλβεθ, Μοχίκα, Τρασόρας, Μπαένα (46′ Λαριβέι), Καστίγιο (63′ Μπουένο), Φαλκέ, Περέα (46′ Μπανγκουρά), Βιέρα

Βαγιαδολίδ (Μαρτίνεθ): Μαρίνιο, Ρουέδα, Ρουκάβινα, Βαλιέντε, Πένια, Ράμα, Έμπερτ (46′ Λάρσον), Μπαράχα (79′ Ρούμπιο), Ρόσι, Μανούτσο, Γκουέρα (74′ Γκαρσία)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.