Ερωτηματικά για Κακά

Κανείς δε γνωρίζει ποιο θα είναι το μέλλον του Κακά στη Ρεάλ Μαδρίτης καθώς ο Βραζιλιάνος άσος δυσκολεύεται να επανέλθει στην καλή του αγωνιστική κατάσταση.

Κανείς δε γνωρίζει ποιο θα είναι το μέλλον του Κακά στη Ρεάλ Μαδρίτης καθώς ο Βραζιλιάνος άσος δυσκολεύεται να επανέλθει στην καλή του αγωνιστική κατάσταση. Σύμφωνα με την «As», στη «βασίλισσα», τόσο η διοίκηση της ομάδας αλλά όσο και ο Ζοσέ Μουρίνιο, δεν έχουν μείνει ευχαριστημένοι από την παρουσία του Κακά στα μέχρι πρότινος φιλικά της Ρεάλ στις ΗΠΑ.

Για το λόγο αυτό σκέφτονται να πουλήσουν τον παίκτη γιατί δε θέλουν να πληρώνουν 9 εκατ. ευρώ σε έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος προσφέρει τα ελάχιστα στην ομάδα τους. Την περασμένη σεζόν ο Κακά ταλαιπωρήθηκε από συχνούς τραυματισμούς με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για αρκετό μεγάλο διάστημα. Τώρα παρά το γεγονός πως έχει επιστρέψει για τα καλά και είναι άκρως υγιείς, ο 29χρονος άσος δεν μπορεί να βοηθήσει τους «μερένχες»

Παρά την κακή του αγωνιστική κατάσταση, η αξία του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο δεν έχει ξεχαστεί και αυτό αποδεικνύεται από το έντονο ενδιαφέρον που έχουν δείξει η Μίλαν και η Τσέλσι για την απόκτησή του.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.