Και τώρα… η Γιουνάιτεντ

Η Σοσιεδάδ συνέτριψε με 5-0 την Οσασούνα και πλέον αφοσιώνεται στην κρίσιμη αναμέτρηση της Τρίτης (5/11) με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Σοσιεδάδ συνέτριψε με 5-0 την Οσασούνα και πλέον αφοσιώνεται στην κρίσιμη αναμέτρηση της Τρίτης (5/11) με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ανσοτέγκι στο 33′ άνοιξε το σκορ και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη της ομάδας του, η οποία συνέχισε την ανοδική της πορεία στην Πριμέρα Ντιβισιόν.

Ο Μαρτίνεθ στο 48′ διπλασίασε τα τέρματα της Σοσιεδάδ και μετά την αποβολή του Λοτιές στο 50′ οι Βάσκοι έκαναν ότι ήθελαν την αντίπαλό τους. Με πλουραλισμό στο σκοράρισμα και τους Γκριζμάν (56′), Κάστρο (78′) και Σεφέροβιτς (88′) να βρίσκουν επίσης δίχτυα, κατέκτησαν ένα εύκολο «τρίποντο» και πρόσφεραν θέαμα και υποσχέσεις στους οπαδούς τους.

Σοσιεδάδ (Αρασάτε): Μπράβο, Ανσοτέγκι, Κάρλος Μαρτίνεθ, Χοσέ Άνχελ, Ινίιγο Μαρτίνεθ, Κάστρο, Ελουστόντο, Θουρουτούθα (63′ Τσάμπι Πριέτο), Ρουμπέν Πάρδο, Βέλα (72′ Σεφέροβιτς), Γκριζμάν (72′ Αγκιρέτσε)

Οσασούνα (Χάβι Γκράθια): Αντρές Φερνάντεθ, Νταμιά, Λόλο, Λοτιές, Όιερ, Αλεχάνδρο Αρίμπας (61′ Πουνιάλ), Σίλβα, Ντε Λας Κουέβας, Θεχούδο (52′ Μιγκέλ Φλάνιο), Ρομπέρτο Τόρες, Οριόλ Ριέρα (77′ Μάνουελ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.