«Τα λέμε τον Ιανουάριο»

Δε θα πραγματοποιηθεί τελικά η μετεγγραφή του Νεϊμαρ στη Ρεάλ Μαδρίτης το τωρινό καλοκαίρι όπως ξεκαθάρισε ο ατζέντης του παίκτη.

Δε θα πραγματοποιηθεί τελικά η μετεγγραφή του Νεϊμαρ στη Ρεάλ Μαδρίτης το τωρινό καλοκαίρι όπως ξεκαθάρισε ο ατζέντης του παίκτη. Ο ίδιος με δηλώσεις του, τόνισε πως τόσο ο πελάτης του όσο και η Σάντος θέλουν να συνεχίσουν την συνεργασία τους μέχρι το τέλος της χρονιάς. Με τον τρόπο αυτό εξήγησε πως ο Βραζιλιάνος σταρ θα συζητήσει το ενδεχόμενο της μετεγγραφής του στην Ισπανία από τον Ιανουάριο και συγκεκριμένα την επόμενη μετεγγραφική περίοδο.

«Το κύριο πρόβλημα είναι πως η Ρεάλ ήθελε τον Νεϊμάρ τώρα αλλά ο παίκτης δε θέλησε να πάει οπότε δεν υπήρξε και καμία συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές. Η Σάντος απέρριψε την πρόταση της ισπανικής ομάδας γιατί ο ίδιος ο παίκτης ήθελε να παραμείνει στο δυναμικός της ομάδας του και νa αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων. Πάντως τον Ιανουάριο θα συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης».

«Θα μιλήσω με τη Ρεάλ τις επόμενες μέρες γιατί είναι μια σπουδαία ομάδα και θα πρέπει να κρατάμε τις καλές μας σχέσεις όχι μόνο λόγω Νεϊμάρ αλλά και γενικά για τη δική μου δουλειά»,τόνισε ο ατζέντης του παίκτη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.