Επιστρέφει σπίτι του ο Φάμπρεγας

Αρσεναλ και Μπαρτσελόνα τα βρήκαν σε όλα και πλέον ο Φάμπρεγας ετοιμάζει τις βαλίτσες του... Τον καλωσόρισαν στο Twitter

Το σίριαλ “Σεσκ Φάμπρεγας” παίρνει τέλος μετά από αρκετές σεζόν. Αρσεναλ και Μπαρτσελόνα τα βρήκαν σε όλα και πλέον ο Καταλανός άσος επιστρέφει στο “σπίτι” του και στην ομάδα της καρδιάς του.

Πολλά καλοκαίρια περάσαμε γράφοντας και περιμένοντας τις εξελίξεις γύρω από το συγκεκριμένο θέμα. Δηλώσεις από τους “μπλαουγκράνα” που εξέφραζαν την επιθυμία τους να επιστρέψει ο Φάμπρεγας στην Μπαρτσελόνα και στην αντίπερα όχθη δηλώσεις από τους “κανονιέρηδες” που δεν άφηναν ούτε μία μικρή πιθανότητα για την παραχώρηση του αρχηγού τους.

Τελικά το έργο βαδίζει στο τέλος του, καθώς η Αρσεναλ δέχθηκε την πρόταση της Μπαρτσελόνα ύψους 35 εκατομμυρίων και το μόνο που απομένει για να οριστικοποιηθεί η μετεγγραφή είναι να περάσει από ιατρικές εξετάσεις ο Φάμπρεγας και να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας πέντε χρόνων.

Μάλιστα ο Σεσκ αναμένεται να παρουσιαστεί μία μέρα πριν το πρώτο παιχνίδι για το Σούπερ Καπ με τη Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.