Φαλκάο: «Νίκη με τη Ρεάλ»

Να πανηγυρίσει μια νίκη σε ντέρμπι απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, θέλει ο Ρανταμέλ Φαλκάο.

Να πανηγυρίσει μια νίκη σε ντέρμπι απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, θέλει ο Ρανταμέλ Φαλκάο. Ο διεθνής Κολομβιανός επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης εμφανίστηκε ευχαριστημένος που θα συνεχίσει την καριέρα του στην ισπανική ομάδα, ενώ υποσχέθηκε πως θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του για να βοηθήσει τους «ροχιμπλάνκος».

Αρχικά, ο Φαλκάο δήλωσε κατά την επίσημη παρουσίασή του: «Ο τρόπος με τον οποίο με υποδέχθηκαν οι οπαδοί μού δίνει δύναμη και πρέπει να δουλέψω σκληρά για να τους κάνω χαρούμενους. Επίσης, με έκανε ευτυχισμένο η παρουσίαση της μεταγραφής μου από τα ισπανικά Μέσα».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Σε κάθε παιχνίδι θα παίζω με την καρδιά μου. Ήρθα σε μία σπουδαία ομάδα και θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ περισσότερο να πετύχει τους στόχους της. Μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα».

Επίσης, ο πρώην επιθετικός της Πόρτο τόνισε για τους προσωπικούς του στόχους: «Δεν είναι μόνο τα γκολ, αλλά να κάνω καλή δουλειά σε όλη τη διάρκεια ενός αγώνα. Δεν κάθομαι στην περιοχή και περιμένω πάσες από τους συμπαίκτες μου».

Τέλος, αναφέρθηκε και στα επικείμενα ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Πρέπει να κερδίσουμε ένα ντέρμπι από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ελπίζω αυτό να συμβεί φέτος μετά από πολλά χρόνια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.