Παρελθόν από την Μπέτις ο Πέπε Μελ

Η κακή πορεία της Ρεάλ Μπέτις στην Πριμέρα Ντιβιζιόν οδήγησε τη διοίκηση της ομάδας της Ανδαλουσίας στο ν΄ απομακρύνει από την τεχνική της ηγεσία τον προπονητή Πέπε Μελ.

Η κακή πορεία της Ρεάλ Μπέτις στην Πριμέρα Ντιβιζιόν οδήγησε τη διοίκηση της ομάδας της Ανδαλουσίας στο ν΄ απομακρύνει από την τεχνική της ηγεσία τον προπονητή Πέπε Μελ.

Ο 50χρονος προπονητής, παλιός παίκτης του συλλόγου από το 1989 έως το 1993, ανέλαβε το 2010 την Μπέτις και κατάφερε από τη Σεγούντα Ντιβιζιόν της Ισπανίας να την ανεβάσει στην Πριμέρα και να τη βγάλει στο Γιουρόπα Λιγκ. Με δύο νίκες απολογισμό, όμως, σε δεκαπέντε ματς πρωταθλήματος φέτος και με την Μπέτις να είναι 20ή και τελευταία δύσκολα θα μπορούσε να μείνει στην τεχνική ηγεσία των «πράσινων».

Στην επίσημη ανακοίνωση του ισπανικού κλαμπ η επίσημη Μπέτις ευχαριστεί τον Μαδριλένο προπονητή για την προσφορά του, προτάσσοντας ως αιτιολογία της απόφασης την ανάγκη για αλλαγή. Κάποιο όνομα για διάδοχη κατάσταση δεν έχει γραφτεί, ενώ μαζί με τον Μελ παρελθόν αποτελούν και οι βοηθοί του Ρομπέρτο Ρίος και Νταβίντ Γκόμεθ. Η ομάδα της Ανδαλουσίας προέρχεται από οκτώ ματς χωρίς νίκη στην Πριμέρα Ντιβιζιόν!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.