Μέσι: « Ο Μουρίνιο προκαλεί»

Στις προκλήσεις του Ζοσέ Μουρίνιο στάθηκε ο Λιονέλ Μέσι με δηλώσεις του.

Στις προκλήσεις του Ζοσέ Μουρίνιο στάθηκε ο Λιονέλ Μέσι με δηλώσεις του. Ο 24χρονος επιθετικός τόνισε πως οι παίκτες της Μπαρτσελόνα προσπαθούν να μη δίνουν σημασία στον Πορτογάλο τεχνικό παρά τα κακόβουλά του συνεχόμενα σχόλια.

«Προσπαθούμε να μην ακούμε τον Μουρίνιο παρά το γεγονός πως αυτός κάποιες φορές λέει πράγματα τα οποία μας ενοχλούν. Εγώ δε θα άλλαζα τη Μπαρτσελόνα για τίποτα στον κόσμο. Μου αρέσει να αγωνίζομαι εδώ και να είμαι μαζί με τους Τσάβι και Ινιέστα. Είμαι πολύ χαρούμενος από την κατάσταση της ομάδας και θέλω να πω πως το ότι βρέθηκα στη σχολή της Μπάρτσα ήταν κάτι το πολύ σημαντικό για την καριέρα μου. Εδώ σε κάνουν ποδοσφαιριστή κάτι το οποίο στην Αργεντινή πλέον δεν υπάρχει», τόνισε ο «σταρ» των «μπλαουγκράνα».

Στη συνέχεια των δηλώσεών του αναφέρθηκε και στην εθνική του ομάδα: «Ποτέ μου δε σκέφτηκα να τα παρατήσω από την εθνική. Για μένα είναι τιμή μου που είμαι Αργεντίνος και πάντα θα θέλω να παίζω στην ομάδα. Να ξεκινάς από το μηδέν δεν είναι εύκολο. Στα ματς της εθνικής κάνω συνεχείς επιστροφές για να παίρνω την μπάλα ενώ στη Μπάρτσα είμαι πολύ πιο κοντά στο αντίπαλο τέρμα. Δε με ενδιαφέρει σε ποια θέση θα αγωνίζομαι, το σημαντικό είναι να προχωράει η ομάδα».

Πολλές φορές ο Μέσι κατηγορήθηκε για την απόδοσή του στην εθνική Αργεντινής καθώς εκεί δεν του έχουν βγει ακόμα αυτά που πραγματοποιεί με τη φανέλα των Καταλανών.

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.