Γκουαρντιόλα: “Ούτε ο Μπόλτ”

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα εξέφρασε την άποψη ότι ούτε ο κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στα 100 και 200 μέτρα, ο Τζαμαϊκανός Γιουσέιν Μπολτ, θα μπορούσε να έχει πιάσει τον Αλεσάντρε Πάτο, στη φάση που η Μίλαν άνοιξε το σκορ

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα εξέφρασε την άποψη ότι ούτε ο κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στα 100 και 200 μέτρα, ο Τζαμαϊκανός Γιουσέιν Μπολτ, θα μπορούσε να έχει πιάσει τον Αλεσάντρε Πάτο, στη φάση που η Μίλαν άνοιξε το σκορ στο 24ο δευτερόλεπτο του χθεσινοβραδυνού αγώνα με την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου»! Ο 22χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός πέρασε τους αμυντικούς των πρωταθλητών Ευρώπης σαν… σταματημένους και «πάγωσε» τους φιλάθλους των Καταλανών, σημειώνοντας το πέμπτο πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ από το 1992. «Ακόμη και ο Γιουσέιν Μπολτ δεν θα μπορούσε να τον σταματήσει» τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής των «μπλαουγκράνα» σε συνέντευξη Τύπου και συνέχισε: «Θα ήθελα η ομάδα μου να έχει τόσο γρήγορα πόδια».

Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, οι πρωταθλητές Ευρώπης ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση με τα τέρματα των Πέδρο και Νταβίντ Βίγια, ενώ στις καθυστερήσεις ο Τιάγκο Σίλβα διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στο ντέρμπι για την πρεμιέρα του 8ου ομίλου.

“Κάποια πράγματα ήταν εναντίον μας, αλλά αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να συγχαρούμε τη Μίλαν και τον Πάτο», επισήμανε ο Γκουαρντιόλα. Δεδομένου ότι ο αρχηγός της «Μπάρτσα», Κάρλες Πουγιόλ, κρίθηκε μόλις μέσα στην εβδομάδα έτοιμος να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδς και ο παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας, Χεράρδ Πικέ, ήταν εκτός «μάχης», ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης επέλεξε να χρησιμοποιήσει στις θέσεις τους τους αμυντικούς μέσους, Σέρχιο Μπούσκετς και Χαβιέρ Μασεράνο. Όμως, η απόφασή του φάνηκε να μην δικαιώνεται με το… καλημέρα, καθώς ο Πάτο φανέρωσε τις αδυναμίες της κυανέρυθρης οπισθοφυλακής.

Ο Γκουαρντιόλα είπε ακόμη ότι υπάρχουν κάποια πράγματα, στα οποία ο ίδιος και οι παίκτες του χρειάζονται βελτίωση, ωστόσο εξέφρασε την απόλυτη πίστη του στην ομάδα, η οποία ενισχύθηκε το καλοκαίρι με τον Ισπανό μέσο, Σεσκ Φαμπρέγας, και τον Χιλιανό μεσοεπιθετικό, Αλέξις Σάντσες. «Όλοι εσείς ξέρετε ήδη ότι δεν μπορώ να αμφιβάλλω γι’ αυτούς τους παίκτες» τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, για να καταλήξει: «Εάν έχουν επιδείξει κάτι, αυτό είναι ότι, όσον αφορά τον ρυθμό δουλειάς, κανείς δεν μπορεί να τους πλησιάσει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.