Αλόνσο: «Μπορούμε και καλύτερα»

Το νέο - δεύτερο φετινό - «στραβοπάτημα» της Ρεάλ Μαδρίτης στο ισπανικό πρωτάθλημα, βλέπε λευκή ισοπαλία με τη Σανταντέρ, έκανε τον Τσάμπι Αλόνσο να παραδεχτεί ότι το ξεκίνημα της «βασίλισσας» θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο.

Το νέο – δεύτερο φετινό – «στραβοπάτημα» της Ρεάλ Μαδρίτης στο ισπανικό πρωτάθλημα, βλέπε λευκή ισοπαλία με τη Σανταντέρ, έκανε τον Τσάμπι Αλόνσο να παραδεχτεί ότι το ξεκίνημα της «βασίλισσας» θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο.
 
«Δεν είχαμε και τα καλύτερα αποτελέσματα μέχρι στιγμής. Όμως, έχουμε χρόνο για να αλλάξουμε την κατάσταση. Παραμένουμε ενωμένοι και πρέπει να συνεχίσουμε να προχωράμε όλοι μαζί προς την ίδια κατεύθυνση», δήλωσε ο Ισπανός διεθνής στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του.
 
«Οι αγώνες με τη Σανταντέρ και τη Λεβάντε ήταν διαφορετικοί, αλλά και οι δύο αντίπαλοι πήγαν καλά, σε αντίθεση με εμάς. Δυσκολευτήκαμε πολύ για να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για γκολ. Το ποδόσφαιρο δεν είναι επιστήμη. Μερικές φορές είσαι πιο έτοιμος απόάλλες. Δεν πρέπει να χάσουμε τηνπίστη μας. Εχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και πολλά παιχνίδια να δώσουμε», κατέληξε ο Ισπανός μέσος.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.