Δεν πάει Γερμανία λόγω… γλώσσας

Ο Ζοσέ Μουρίνιο στην ερώτηση για το αν θα δεχόταν πρόταση συνεργασίας από τη Γερμανία απάντησε θετικά, αλλά θεωρεί πως δεν θα μπορούσε να αποδώσει καλά στη συγκεκριμένη χώρα.

Θετικά απάντησε ο Ζοσέ Μουρίνιο στην ερώτηση για το αν θα δεχόταν πρόταση συνεργασίας από τη Γερμανία. Ωστόσο, πρόσθεσε ότι θα ήταν δύσκολο κάτι τέτοιο, γιατί, όπως είπε, θα δυσκολευόταν να μιλήσει τη γλώσσα.
 
Ως γνωστόν, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει θητεύσει σε ομάδες πρώτης κατηγορίας σε τέσσερα διαφορετικά πρωταθλήματα, την Πόρτο στην πατρίδα του, την Τσέλσι  στην Αγγλία, την Ιντερ στην Ιταλία και τη Ρεάλ στην Ισπανία, κατακτώντας τρόπαια με όλες.
 
Στη δεύτερη σεζόν του στη «βασίλισσα» δείχνει να έχει προσαρμοστεί στη ζωή στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», αλλά οι φήμες για το μέλλον του εκεί συντηρούνται και μία από αυτές βλέπει τον 48χρονο τεχνικό στην Μπουντεσλίγκα.
 
«Δεν είμαι το είδος του προπονητή που θα μείνει στην ίδια ομάδα και στην ίδια χώρα για πάντα», δήλωσε στην εφημερίδα «Bild». «Το γεγονός ότι βρίσκομαι σε τέταρτη διαφορετική χώρα με έχει κάνει καλύτερο», συμπλήρωσε.
 
«Θα ήθελα πάρα πολύ να δουλέψω στη Γερμανία, αλλά για να είμαι ειλικρινής, θεωρώ θεμελιώδες να ξέρω τη γλώσσα. Για να επικοινωνώ με τους παίκτες και για να είμαι άνετος με τα μέσα ενημέρωσης, που είναι ένα σημαντικό μέρος της δουλειάς μας. Δεν πιστεύω ότι θα μπορούσα να αποδώσω με τον καλύτερο τρόπο στη Γερμανία, οπότε το έχω βγάλει από το μυαλό μου», εξήγησε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.