Ζιντάν υπέρ Μουρίνιο

Ο Ζινεντίν Ζιντάν έσπευσε να στηρίξει τον Ζοσέ Μουρίνιο μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα της Ρεάλ Μαδρίτης στην Primera Division.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν έσπευσε να στηρίξει τον Ζοσέ Μουρίνιο μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα της Ρεάλ Μαδρίτης στην Primera Division. Ο τεχνικός διευθυντής της “βασίλισσας” είπε σε συνεντευξή του: «Οι οπαδοί μας μπορούν να είναι ήσυχοι, επειδή αυτός ο προπονητής και οι συγκεκριμένοι παίκτες θα κάνουν τα πάντα για αυτή την ομάδα. Υπάρχει αρκετός θόρυβος για όσα γίνονται στην ομάδα, αλλά πιστέψτε με όλοι μέσα στα αποδυτήρια είναι ενωμένοι».

Και συνέχισε: «Είμαστε σπουδαία ομάδα, με επικεφαλής τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο: τον Ζοσέ Μουρίνιο. Πιστεύω ότι οι παίκτες, η διοίκηση και οι οπαδοί της ομάδας έχουν πλήρη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του. Γνωρίζουμε ότι πάντα υπάρχουν δύσκολες στιγμές κατά τη διάρκεια μιας σεζόν. Δεν μπορείς, όμως, να κερδίσει έναν τίτλος μέσα σε τέσσερα ματς. Έτσι, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον τρόπο που κάνουμε μέχρι τώρα. Είμαι βέβαιος πως φέτος θα πετύχουμε κάτι μεγάλο. Ο Μουρίνιο έχει επίγνωση της μεγάλης ευθύνης που έχει σαν προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης και για αυτό έχει υψηλές απαιτήσεις ολόκληρη την ομάδα».

Ο Ζιντάν δήλωσε αισιόδοξος γαι τη συνέχεια: «Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να ξέρουμε ποιο δρόμο έχουμε να ακολουθήσουμε. Η ομάδα έχει αρκετό ταλέντο και ποιότητα για να δώσει ακριβώς αυτό που θέλουν οι οπαδοί μας. Μπορεί να μην είμαστε στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση, αλλά είμαστε ο καλύτερος σύλλογος στον κόσμο. Έχουμε τον καλύτερο προπονητή και τους καλύτερους παίκτες. Δεν έχω αμφιβολία ότι αυτό ο προπονητής και αυτοί οι παίκτες θα μας κάνουν όλους πολύ χαρούμενος» ειπε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.