Επαίνεσε Κακά, Οζίλ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ράγιο Βαγεκάνο (6-2) «έπλεξε» το εγκώμιο των Κακά και Μεσούτ Οζίλ.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ράγιο Βαγεκάνο (6-2)  «έπλεξε» το εγκώμιο των Κακά και Μεσούτ Οζίλ. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 48χρονος προπονητής στην επίσημη ιστοσελίδα της Ρεάλ :

Για το παιχνίδι:
«Όταν έχει μία εβδομάδα με αρνητικά αποτελέσματα, αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι να έχει μια καλή αρχή, να σκοράρει και να ηρεμήσει. Τα πράγματα γίνονται ακόμα δυσκολότερα όταν βρίσκεσαι να χάνεις με σκορ 1-0, με το που ξεκινάει το παιχνίδι, αλλά οι προσωπικότητες λάμπουν μέσω δύσκολων καταστάσεων και η ομάδα αντέδρασε. Είχαμε 20 με 25 δύσκολα λεπτά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά αλλάξαμε, πήραμε ρίσκα, αντιδράσαμε καλά και πήραμε το προβάδισμα μέχρι το ημίχρονο.

Σκοράραμε στην αρχή του δεύτερου μέρους και οι συνθήκες ήταν καλές για εμάς ώστε να είμαστε πιο ήρεμοι και καλύτεροι. Μετά σκόραραν σε μία περίπτωση που δεν μου άρεσε καθόλου. Τα στημένα είναι ένα βασικό κομμάτι του ποδοσφαίρου και αποτύχαμε, δίνοντας “ζωή” στη Ράγιο. Παίξαμε καλά μετά το γκολ τους. Αμυνθήκαμε και οι γραμμές μας με τέσσερις παίκτες ήταν πιο συμπαγείς και έψαχναν την αντεπίθεση.

Νικήσαμε δικαίως έναν αντίπαλο που έδειξε γιατί κέρδισε το πρωτάθλημα στη Segunda Division την περασμένη σεζόν και γιατί έχει τόσο καλό σερί φέτος, παρά τις δυσκολίες που του παρουσιάστηκαν. Ήταν μια σημαντική και αναμφισβήτητη νίκη για εμάς».

Για τους Κακά και Εζίλ:
«Οι Κακά και Εζίλ έπαιξαν κοντά στην αντίπαλη εστία. Δεν είχαμε πραγματικό “10άρι” στο γήπεδο, αλλά υπήρχαν τρεις εξαιρετικοί πλεϊμέικερ εκεί έξω. Ξεκινήσαμε προσπαθώντας περισσότερο. Είναι ντροπή που αναγκάστηκα να αντικαταστήσω τον Κακά όταν μείναμε με δέκα παίκτες επειδή είχα καλή παρουσία.

Τόσο ο Κακά, όσο και ο Εζίλ πρέπει να είναι προετοιμασμένοι τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά για να μπορούν να παίζουν πιο κοντά ο ένας στον άλλον στο χώρο του κέντρου. Δεν είναι εύκολο για αυτούς να το κάνουν για 90 λεπτά. Έχει ρίσκο. Πρέπει να είναι “ετοιμοπόλεμοι” και να ξέρουν ότι ο Τσάμπι Αλόνσο δεν μπορεί να παίζει μόνος του στο κέντρο για 90 λεπτά. Και οι δύο ανταποκρίθηκαν πολύ καλά. Δημιούργησαν ρήγματα στον αντίπαλο και κάλυψαν τα δικά μας. Έπαιξαν καλά. Ήταν μια κατάσταση ρίσκου, αλλά τη μετέτρεψαν σε θετικό σενάριο για την ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.