Εκτός για τέσσερις μήνες ο Μαντούρο

Σε επέμβαση για να αποκατασταθεί η ζημιά που είχε στον αστράγαλο υποβλήθηκε σήμερα ο Ολλανδός διεθνής μέσος της Βαλένθια, Χέντβιγκες Μαντούρο.

Σε επέμβαση για να αποκατασταθεί η ζημιά που είχε στον αστράγαλο υποβλήθηκε σήμερα ο Ολλανδός διεθνής μέσος της Βαλένθια, Χέντβιγκες Μαντούρο. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα μείνει εκτός προπονήσεων για περισσότερους από 4 μήνες. Ο 26χρονος παίκτης χειρουργήθηκε στο Αμστερνταμ από τον ειδικό γιατρό Νίκολας φαν Ντάικ, ενώ το “παρών” στη διαδικασία έδωσε και ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ των “νυχτερίδων”, Χόρχε Καντέλ.

Στην ιστοσελίδα της ισπανικής ομάδας φιλοξενούνται δηλώσεις του τελευταίου: “Ο χρόνος αποθεραπείας πιθανότατα θα είναι μεγαλύτερος από τις αρχικές μας εκτιμήσεις. Νομίζαμε ότι επρόκειτο για τραυματισμό που δεν θα χρειαζόταν πάνω από 2 μήνες για να ξεπεραστεί, αλλά τώρα συνηδειτοποιούμε ότι δεν θα τον έχουμε κοντά μας σε λιγότερο από 4 μήνες.”

Ο Μαντούρο τραυματίστηκε την περασμένη εβδομάδα στη διάρκεια της προπόνησης της εθνικής Ολλανδίας. Ενσωματώθηκε στο δυναμικό της Βαλένθια από τον Αγιαξ, τον Ιανουάριο του 2008, όταν προπονητής των “νυχτερίδων” ήταν ο Ρόναλντ Κούμαν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.