Στάθηκε όρθια στο “Καμπ Νου” η Σεβίλλη!

Οι επτά συνεχόμενες επικρατήσεις της Μπαρτσελόνα απέναντι στη Σεβίλλη δεν στάθηκαν αρκετές για να... τρομάξουν την ομάδα της Ανδαλουσίας, που απέσπασε ηρωικό 0-0 στο «Καμπ Νου» από τη μεγάλη αντίπαλό της.

Οι επτά συνεχόμενες επικρατήσεις της Μπαρτσελόνα απέναντι στη Σεβίλλη δεν στάθηκαν αρκετές για να… τρομάξουν την ομάδα της Ανδαλουσίας, που απέσπασε ηρωικό 0-0 στο «Καμπ Νου» από τη μεγάλη αντίπαλό της.

Η ομάδα του Μαρσελίνο μπήκε αποφασισμένη να διατηρήσει το αήττητό της στο πρωτάθλημα και να πάρει κάτι θετικό κόντρα στην Μπάρτσα και εν τέλει το κατάφερε, κατά κύριο λόγο, χάρη στις σωτήριες επεμβάσεις του τερματοφύλακα Χάβι Βάρας.

Ακόμα και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων όπου οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, ο Βάρας νίκησε από τα έντεκα βήματα τον Λιονέλ Μέσι! Στη συγκεκριμένη φάση ο Κανουτέ έπιασε από τον λαιμό τον Σεσκ Φάμπρεγκας και αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα.

Μάλιστα στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ναβάρο για μαρκάρισμα δέχτηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με εννέα παίκτες!

Το τελικό 0-0 άφησε την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έναν βαθμό κάτω από την Ρεάλ Μαδρίτης. Από την πλευρά της η Σεβίλλη παρέμεινε αήττητη, έχοντας απόσταση τριών βαθμών από την κορυφή της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντέζ, Άλβες, Μασεράνο, Αμπιντάλ, Αντριάνο, Κεϊτά (62′ Πέδρο), Τσάβι (88΄Μπουσκέτς), Αλκαντάρα (74′ Φάμπρεγκας), Ινιέστα, Μέσι, Βίγια
ΣΕΒΙΛΛΗ: Βάρας, Κάσερες, Φάτσιο, Εσκουντέ, Ναβάρο, Καμπάνα (71΄Ράκιτιτς), Μεντέλ, Νάβας, Τροχόφσκι (62΄Κόκε), Αρμεντέρος, Μανού ντελ Μοράλ (67′ Κανουτέ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.