Σεβίλλη και La Liga ζητούν αναβολή του αγώνα με την Μπαρτσελόνα!

Η Σεβίλη και η LaLiga κατέθεσαν από κοινού αίτημα στην ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, ζητώντας την αναβολή του μεγάλου ματς της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με την Μπαρτσελόνα.

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί για το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου, όμως τα ξημερώματα της προηγούμενης ημέρας (10/9) θα πραγματοποιηθούν αγώνες για τα προκριματικά του Μουντιάλ στη ζώνη της Νότιας Αμερικής. Αυτό σημαίνει πως οι διεθνείς ποδοσφαιριστές από τις χώρες αυτές δεν θα μπορούν να συμμετάσχουν στις αναμετρήσεις της 11ης Σεπτεμβρίου.

Η FIFA αποφάσισε να διευρύνει τα «παράθυρα» των προκριματικών της Νότιας Αμερικής του Σεπτεμβρίου και του Οκτωβρίου, προσθέτοντας τρίτο αγώνα, προκειμένου να καλυφθεί το κενό από την αναβολή των αναμετρήσεων τον περασμένο Μάρτιο.

Η La Liga προσέφυγε στο CAS, αλλά δεν δικαιώθηκε και τώρα αρκετές ισπανικές ομάδες αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο να παραταχθούν στα ματς της 4ης αγωνιστικής χωρίς βασικούς ποδοσφαιριστές.

Αν η ισπανική ομοσπονδία συναινέσει στο αίτημα αναβολής, είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο και άλλες ομάδες που επηρεάζονται.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.