Οσασούνα – Μπιλμπάο 1-3 : Νίκη και χατ-τρικ με συγνώμη

Ο Οϊχάν Σανθέτ ήταν ο πρωταγωνιστής καθώς με χατ-τρικ απέναντι στην πρώην ομάδα του η Μπιλμπάο νίκησε 3-1 στην έδρα της Οσασούνα.

Θα περίμενε κανείς δύο από τις οκτώ καλύτερες άμυνες της Λα Λίγκα να έχουν καλύτερη συμπεριφορά. Στα πρώτα 25 λεπτά όμως σημειώθηκαν τρία γκολ.

Η Οσασούνα χτύπησε πρώτη με την κεφαλιά του Κίκε Γκαρθία (10′) για να γυρίσει το παιχνίδι ο Σανθέτ. Ο 21χρονος άφησε στα 15 του την Οσασούνα για την Μπιλμπάο και επέστρεψε στην γενέτειρά του την Παμπλόνα για να σκοράρει δις (16′, 25′) για να στείλει τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Ο Σανθέτ σκόραρε ξανά στο 68ο λεπτό και πριν πανηγυρίσει το πρώτο χατ-τρικ της καριέρας του ζήτησε συγνώμη από τους οπαδούς της πρώην ομάδας του.

Την παράσταση πήγε να κλέψει στο φινάλε ο Άβιλα που είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους στο 86ο λεπτό και στην συνέχεια κατάφερε να αποβληθει.

Η Μπιλμπάο γιόρτασε τα 4000 επίσημα παιχνίδια της ιστορίας της με νίκη στο Ελ Σαδάρ 3-1 απέναντι στην Οσασούνα.

Οσασούνα (5/3/2) : Ερέρα – Βιδάλ (64′ Τόρες), Ουνάι (74′ Χάβι Μαρτίνεθ), Ντάβιντ, Κρουζ, Κότε (82′ Μανού) – Τορό, Μονκαγιολά, Ρουμπέν (74′ Άβιλα) – Μπούντιμιρ (64′ Μπάρχα), Κίκε Γκαρθία

Μπιλμπάο (4/4/2) : Ουνάι Σιμόν – Ντε Μάρκος, Ίνιγκο, Γεράι, Μπαλενθιάγκα (90′ Νολασκοαϊν) – Μπερενγκέρ (75′ Ν. Γουίλιαμς), Βενθεδόρ, Ντάνι Γκαρθία (75′ Βεσγκά), Μουνιάιν (90′ Πετσαρομάν) – Σανθέτ (84′ Σεράνο), Ινιάκι Γουίλιαμς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.