Μπιλμπάο-Σοσιεδάδ 4-0: Μία ομάδα εμφανίστηκε στο γήπεδο! (hls)

Εκπληκτική στο δεύτερο ημίχρονο η Αθλέτικ Μπιλμπάο "σκόρπισε" τη Σοσιεδάδ στο 150ο ντέρμπι των Βάσκων, σκοράροντας και τα τέσσερα γκολ μέσα σε ένα 20λεπτο στην επανάληψη.

H Αθλέτικ Μπιλμπάο ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, απέναντι σε μία άτολμη επιθετικά Σοσιεδάδ που δεν απείλησε καθόλου, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που είχαν δύο καλές ευκαιρίες να πάρουν προβάδισμα στο σκορ, με κορυφαία φάση αυτή του 32ου λεπτού όταν τα “λιοντάρια” κέρδισαν πεναλτι σε χέρι του Οϊαρθάμπαλ, αλλά ο Μουνιάιν νικήθηκε από τον Άλεξ Ρεμίρο. Ο νεαρος΄τερματοφύλακας είχε άλλη μία καλή επέμβαση σε δυνατό σουτ από πλάγια θέση του Γιούρι στο 36ο λεπτό.

ΕΔΩ ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Στην επανάληψη μία ομάδα αεμφανίστηκε στο γήπεδο και αυτή ήταν η ομάδα του Μαρθελίνο. Μέσα σε ένα πεντάλεπτο πέτυχε δύο γκολ με Βίβιαν και Σανθέτ(68΄, 72΄) με ισάριθμες εκτελέσεις κόρνερ και απο κει και πέρα κυριάρχησε απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο πετυχαίνοντας άλλα δύο γκολ στο 80΄με τον Γουίλιαμς και στο 89΄ με τον Μουνιάιν. Εκπληκτική η παράδοση που έχει “χτίσει” ο Μαρθελίνο, καθώς σε 20 ματς που έχει αντιμετωπίσει τη Σοσσιεδάδ, μετράει 12 νίκες και 8 ισοπαλίες!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.