Ο Ντάνι Παρέχο το έκανε ξανά. Σκόραρε απέναντι στην Θέλτα και η Βιγιαρεάλ με βελτιωμένη εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο νίκησε 1-0.

Το πρώτο ημίχρονο στο Θεράμικα ανάμεσα στην Βιγιαρεάλ και την Θέλτα θα ξεχαστεί γρήγορα.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα

Οι δύο ομάδες δεν γινόταν να παίξουν χειρότερα οπότε το ματς ήταν αναμενόμενο να βελτιωθεί στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο. Η Βιγιαρεάλ κυριάρχησε από το 55ο ως το 75ο λεπτό και εκεί σκόραρε.

Ο αγαπημένος αντίπαλος στην καριέρα του Ντάνι Παρέχο είναι η Θέλτα και σκόραρε ξανά απέναντι της μετά από υπέροχη ασίστ του Τριγκέρος (64′). Πέτυχε το όγδοο γκολ απέναντι της σε 17 ματς στην καριέρα του.

Το φινάλε ήταν εφιαλτικό πάντως για την Βιγιαρεάλ με την Θέλτα να χάνει τέσσερις μεγάλες ευκαιρίες για την ισοφάριση από το 90ο ως το τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Βιγιαρεάλ άντεξε, κράτησε το μηδέν για δωδέκατη φορά φέτος και με την νίκη της ανέβηκε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Βιγιαρεάλ (4/4/2) : Ρούλι – Οριέ, Αλμπιόλ (46′ Μαντί), Πάου Τόρες, Πεδράθα (87′ Εστουπινιάν) – Τσουκουέζε, Ιμπόρα, Παρέχο, Τριγκέρος (73′ Κοκλέν) – Λο Σέλσο (80′ Μόι Γκόμεθ), Ντανζούμα (80′ Ντιά)

Θέλτα (4/1/3/2) : Διτούρο – Κέβιν (88′ Τάπια), Αϊντού, Αραούχο, Γκαλάν – Μπελτράν – Μπράις, Ντένις (88′ Πινέδα), Νολίτο (64′ Σολάρι) – Άσπας, Γκαγιάρντο (64′ Σάντι Μίνα)