Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα 0-3 : Περίπατος στην Σεβίλλη (hls)

Η αντίσταση της Σεβιλλής κράτησε ένα εικοσάλεπτο. Μόλις σκόραρε η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε και έφτασε σε άνετο τρίποντο. Η Σεβιλλη παραμένει χωρίς νίκη φέτος.

Όποιος χάνει τις ευκαιρίες… ξέρετε

Η Σεβίλλη μπήκε δυνατά στο γήπεδο στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα. Με πάθος, γρήγορες επιλογές και μπαλιές στην πλάτης της άμυνας.

Ο Ράκιτιτς στο 5ο λεπτό και ο Εν Νεσίρι στο 19ο νικήθηκαν από τον Τερ Στέγκεν σε τετ-α-τετ και δεν μπορείς με την φετινή Μπαρτσελόνα να χάνεις τέτοιες ευκαιρίες.

Η ομάδα του Τσάβι στην πρώτη της ευκαιρία σκόραρε με τον Ραφίνια (21′) και πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Λεβαντόβσκι (36′). Με τις ευκαιρίες που είχε θα μπορούσε να τελειώσει το ματς από το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο.

ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Γκολ και τέλος

Αν ο Λοπετέγκι είπε στο ημίχρονο στους παίκτες του τι πρέπει να κάνουν για να γυρίσουν το παιχνίδι προφανώς, δεν άκουσε κανείς.

Στην πρώτη φάση η Μπαρτσελόνα σκόραρε ξανά με τον Έρικ Γκαρθία να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα από την δεύτερη ασίστ του Κουντέ στο παιχνίδι (50′).

Από εκεί και πέρα το ματς ήταν τπυική διαδικασία με την Μπαρτσελόνα να χάνει κι άλλες ευκαιρίες να σκοράρει.

Σεβίλλη (4/4/2) : Μπόνο – Μοντιέλ (Σούσο), Φερνάντο, Νιανζού, Ακούνια – Γκούντελι (Κάρμονα), Χορδάν (Ντιλέινι), Ράκιτιτς, Ίσκο (Πάπου) – Λαμέλα, Εν Νεσίρι (Ντόλμπεργκ)

Μπαρτσελόνα (4/3/3) : Τερ Στέγκεν – Κουντέ, Αραούχο, Γκαρθία (Ρομπέρτο), Μπαλντέ (Άλμπα) – Μπουσκέτς, Πέδρι (Ντε Γιόνγκ), Γκάβι – Ντεμπελέ (Τόρες), Ραφίνια, Λεβαντόβσκι (Φάτι)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.