Ρεάλ Μαδρίτης-Τζιρόνα 1-1: Η γκέλα “φώναζε”, η Ρεάλ δεν “άκουσε”

Η Τζιρόνα εκμεταλλευόμενη τη νωθρότητα της Ρεάλ στο Μπερναμπέου, πήρε δίκαια το 1-1, υποχρεώνοντας την Βασίλισσα στη δεύτερη μόλις ισοπαλία της στο πρωτάθλημα.

Οι Καταλανοί έδειξαν από το ξεκίνημα τις διαθέσεις τους με τον Καστεγιάνος να πλασάρει άουτ στο 3′. Στο 9’ο Ροντρίγκο που μαζί με τον Καμαβινγκά ήταν οι καλύτεροι στο πρώτο μέρος απάντησε με πλασέ άουτ.

Στο 19′ η μπάλα πέρασε χιλιοστά έξω στην κεφαλιά του Βαλέρι και στο 23′ ο Ροντρίγκο είχε σουτ στο δοκάρι. Η Τζιρόνα απάντησε στα δοκάρια με τη φωτοβολίδα του Ερέρα στο 38′.

Στο 66′ ο Βαλέρι νικήθηκε από τον Κουρτουά στο τετ α τετ και 4 λεπτά αργότερα ο Βαλβέρδε έφτιαξε το γκολ για τον Βινίσιους. Στο 77′ η Τζιρόνα διαμαρτυρήθηκε για χέρι του Ασένσιο στην περιοχή ο Μελέρο έδειξε παίζεται, αλλά μετά την παρέμβαση του VAR, έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο ψύχραιμος Στουάνι έκανε το 1-1 που έμεινε μέχρι το τέλος.

Στο 89′ ο Μελέρο ακύρωσε το γκολ του Ροντρίγκο για φάουλ του Βραζιλιάνου στον Γκαζανίγκα. Πλέον οι Μαδριλένοι είναι στο συν ένα από την Μπαρτσελόνα ενώ η Τζιρόνα ανέβηκε στους 10 βαθμούς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.